Sütöttem túrs pitét.200 fokon 20 percig. Felszeleteltem és lehet hogy nyers lett. Nem tudom eldönteni. Ciki igy megkinálni a barátomat?
Figyelt kérdés
2016. okt. 28. 16:04
1/7 anonim válasza:
Tedd még vissza sülni, nyersen ne add oda.
2/7 anonim válasza:
Az ciki, hogy nem tudod megállapítani, hogy megsült-e. Hogy néz ki? Milyen színe van a tésztának alul-felül? Milyen vastag a süti? 20 perc elég kevés időnek tűnik!
3/7 A kérdező kommentje:
1,5 cm vastag mindkét tésztalap.
Az alja és a teteje 100% hogy nem nyers.
De a közepe gyanús :( ott nem is morzsálodik...
2016. okt. 28. 16:29
4/7 anonim válasza:
A közepe mi? Nem a közepén van a túró? Az nem baj, ha nyers :)
Egyébként, ha megkóstolod, akkor nem érzed, hogy jó-e??
5/7 anonim válasza:
A pitetésztának kb 30-35 perc kell, de te látod, és érzed-ha megkóstoltad- hogy ehető vagy sem.
Ha már felszeletelted, nem lehet visszatenni a sütőbe, mert a lelke is kiszárad.
Ha a tészta nem nyers, csak hóka, akkor nincs baj, szórd meg szépen szitált porcukorral, és jól fog kinézni.
6/7 anonim válasza:
Szúrj bele egy fogpiszkálót, ha nem ragad rá a tészta vagy a töltelék, akkor jó.
7/7 anonim válasza:
Nem, nem ciki..Szerintem, legalább annyira nem ért a sütéshez, mint te !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!