Nyers tokaszalonnából kakastaréj hogyan?
Figyelt kérdés
Csak az érdekelne hogy mennyi zsír kell hozzá, milyen lángon, mennyi ideig kell pirítani?2016. okt. 20. 16:32
1/5 anonim válasza:
Nyers tokaszalonnábol max zsirt meg töpörtyüt tudsz késziteni. A kakastaréj füstölt hasaszalonnábol készül.
2/5 anonim válasza:
Szalonna sütéshez semennyi zsír nem kell, az a szalonnából fog kisülni. Nagy lángon érdemes pirítani, és addig, amíg meg nem sül, ez látszik. Tokaszalonnából nem tudom, hogy lehet-e olyan szeletet vágni, ami kakastaréjnak jó, én is füstölt csemegeszalonnából szoktam csinálni, mint az első válaszoló.
3/5 anonim válasza:
A tokaszalonna nem jó hozzá, szelet bőrös füstöltből kell csak magában megsütni. a bőr bekunkorodik, és ettől nyílik szét a bevagdalt szalonna kakastaréj alakúra.
4/5 anonim válasza:
Bármilyen bőrös szalonnát bevagdalsz, ha nem teflonban sütöd, akkor valamennyi zsír/olaj kell a lábasba. Mint bármi mást kezdd el sütni mindkét oldalát.
Akkor jó, ha sütés közben olyan szép, fényes, áttetsző lesz. Akkor kész! Jó étvágyat.
5/5 anonim válasza:
Még szebb lesz, ha kisült "kakastaréjokat" egy kistányérra szórt pirospaprikába mártod, persze csak annyira, hogy a széle a taréj cakkjainak legyen piros.Nagyon látványos tud lenni, és persze finom is.Ha nem túl forró, kézzel is meg tudod csinálni, forrón esetleg egy húscsipesszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!