Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lehet valami bajom, a nyers...

Lehet valami bajom, a nyers kávéból készült krémtől?

Figyelt kérdés

Én egy akkora barom vagyok...

Nem olvastam el normálisan a receptet, és azt írta, hogy egy borospohár feketekávét keverjek bele.

Én meg kimértem egy borospohár nyers, őrölt kávét, lefőzött helyett.

Szkeptikus voltam, de megcsináltam, és aztán rá is kentem a sütire.

Lett egy tállal és sajnálnám kidobni.

Lehet tőle valami bajom?


2016. júl. 2. 14:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmi bajod sem lesz töle, legfeljebb az íze nem jó.
2016. júl. 2. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Dehogy, semmi bajod nem lesz, a kávébab nyersen és pörkölve is ehető, nem csak őrölve, lefőzve.
2016. júl. 2. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 2. 14:58
 4/5 anonim ***** válasza:

XD

ez aranyos :D

nem, semmi bajod nem lesz, ahogy már írták, a kávébab nyersen és pörkölve is ehető :D

2016. júl. 2. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Bajod nem lesz tőle, csak a krémed kicsit ropogni fog.
2016. júl. 2. 17:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!