Lehet valami bajom, a nyers kávéból készült krémtől?
Figyelt kérdés
Én egy akkora barom vagyok...
Nem olvastam el normálisan a receptet, és azt írta, hogy egy borospohár feketekávét keverjek bele.
Én meg kimértem egy borospohár nyers, őrölt kávét, lefőzött helyett.
Szkeptikus voltam, de megcsináltam, és aztán rá is kentem a sütire.
Lett egy tállal és sajnálnám kidobni.
Lehet tőle valami bajom?
2016. júl. 2. 14:50
1/5 anonim válasza:
Semmi bajod sem lesz töle, legfeljebb az íze nem jó.
2/5 anonim válasza:
Dehogy, semmi bajod nem lesz, a kávébab nyersen és pörkölve is ehető, nem csak őrölve, lefőzve.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 2. 14:58
4/5 anonim válasza:
XD
ez aranyos :D
nem, semmi bajod nem lesz, ahogy már írták, a kávébab nyersen és pörkölve is ehető :D
5/5 anonim válasza:
Bajod nem lesz tőle, csak a krémed kicsit ropogni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!