Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell profin fűszerezni...

Hogyan kell profin fűszerezni az ételt?

Figyelt kérdés
ti többször megkostoljátok az ételt hogy elég fűszeres-e? az olyan ételeket hogyan fűszerezitek be, amit nyersen kell fűszerezni pl. fasirt? mi a technikátok?

#főzés #fűszerezés étel
2017. máj. 18. 14:52
1 2
 11/16 Carragher_x ***** válasza:
100%
Ennek két oka lehet. Sosem beszéltél még vele ilyenről vagy nem hentes. C opció nincs.:)
2017. máj. 20. 20:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/16 A kérdező kommentje:
sajnálattal közlöm veled, hogy egyik opció sem helyes. :) nem egy disznóvágást végig néztem már. :)
2017. máj. 20. 20:51
 13/16 Carragher_x ***** válasza:
51%
Akkor csak az elfogyasztott pálinka mennyiségére tudok gondolni:) Bár mondjuk te helybenhagytad, hogy a szárazkolbászt is megsütöd, szóval lehet hogy vmi nagyon különleges vidékről származol:)
2017. máj. 20. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 A kérdező kommentje:

ki beszél itt száraz kolbászról? én azzal nem egyezem, hogy egy szakács (e téma esetében hentes) a nyers húst megkóstolja.... megnézném mikor te főzés közben kóstolgatod a nyers húst, hogy elég fűszeres-e... :) néztem egy tudományos filmet, mikor az ősember nyershússal táplálkozott, mert akkor még nem találták fel a tüzet, és a gondolattól is rosszul voltam...


Különös bolygóról származol te... :)))))

2017. máj. 20. 21:39
 15/16 Carragher_x ***** válasza:
51%

"ki beszél itt száraz kolbászról?"

A száraz kolbász az lényegében nyers hús, csak mondom. Mert azért a hidegfüstölést ne nagyon nevezzük sztem főzésnek/sütésnek:) Gondolom ettél már száraz kolbászt. Meg talán szusit is, meg talán tatárt is, esetleg carpacciot, esetleg szalonnát vagy lazacot. Akkor te ezektől is rosszul szoktál lenni?


"megnézném mikor te főzés közben kóstolgatod a nyers húst, hogy elég fűszeres-e"

Aztán mit nézegetnél rajta?:D Lényegében egy nagyon hasonló masszát hozol létre fasírtkészítéskor, mint a tatár, csak ez sertésből gyúrod össze és sűrített paradicsom helyett kenyér van benne (meg fokhagyma). Teljesen természetes, hogy megkóstolom, mivel nem szemre fűszerezünk. Ugyanúgy meg kell kóstolni pl a pácot is, ha húst akarunk pácolni (igen, a fűszerezett olajat). Tényleg nem értem mi ebben számodra a hihetetlen:)

2017. máj. 20. 23:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 Carragher_x ***** válasza:
* (Amúgy a tatárban a sűrített paradicsom igazából csak opcionális, szóval a massza lényegében csak a kenyérben és a húsfajtában különbözik)
2017. máj. 20. 23:23
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!