Aszalt gyümölcsös göngyölt húst mivel lehet fűszerezni?
Figyelt kérdés
Szeretnék göngyölt hús készíteni, a jelenlegi elképzeléseim:
- csirkemell
- mozzarella vagy valami más sajt
- aszalt sárgabarack, vörösáfonya vagy szilva
Són, borson kívül érdemes valamivel fűszerezni a húst, ami illik az aszalt gyümölcsökhöz? Esetleg valamelyik hozzávalón változtatnátok?
2015. szept. 8. 12:24
2/3 anonim 



válasza:





mozarella helyett márványsajtot választanék és ahhoz szilva vagy az áfonya.
Vagy camambert sajt és akkor a barack.
Nekem ehhez az ételhez jobban passzol egy mozarellánál karakteresebb ízű sajt.
Én nem fűszerezném mással mint só és bors, de betekerné baconnel.
3/3 anonim 



válasza:





Kevéske fahéj, pár szem szegfűszeg = ezek a barackhoz, és az aszalt szilvához is igen-igen "kellenek" az én ízlésem szerint. Mindenképp raknék bele, de csak óvatosan adagolva!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!