Gyümölcsös csirkemell mellé milyen köret illene?
Napok óta ezen agyalok, de semmi igazán hozzá passzoló nem jut eszembe...
Szeretnék meglepni valakit valami különlegessel.
Szerintem csinálj többfélét, tedd ki egy nagy tálban (szépen elrendezve), és mindenki szedhessen, amit akar - akár vegyesen is.
Én csinálnék: rizst, főtt (vagy tört) krumplit, és párolt zöldségköretet.
Rizs. Vagy, nekem passzol a burgonyapüré is, plane, ha gyumolcs is van benne. En pl szoktam ananasszal készíteni. Sima burgonyapüré, amibe egesz apróra vágott ananaszt keverék.
Milyen gyümölccsel van a csirke?
Rizs! Szamomra kizarolag ez illik melle, ez viszont nagyon. Siman parolva is talalhatod, de ha keversz bele natur, hamozott mandulat ugy lesz igazan finom.
En nem szeretem a mazsolas rizst, de etteremben gyakran ezzel keverik a rizst hozza.
De koret helyett az adott gyumolcsbol keszult martassal is finom!
Köszönöm a válaszokat!
Rizs akkor mindenképpen lesz hozzá, illetve lehet valamilyen krumpli is.
A többség a rizs választotta, de akkor az legyen is a gyümölccsel passzoló.A gyümölcsös hús mellé nem illik semmilyen zöldség. A gyümölcsvonal mellett kellene maradni.
A mazsolás, currys, esetleg gyömbéres rizs nagyon passzol mellé, főleg, ha egy kis kurkuma is kerül bele.
Vizezett formába tömörítve szépen lehet kiborítva tálalni is, egy citromfűvel, mentával, esetleg bazsalikomlevéllel díszítve.
Persze még emellé néhány cikk stekburgonya is megfér, nem fognak összeveszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!