Csirkemell filé mérése?
Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy hogyan mérlyem a csirkét megsütve vagy nyersen? Mindenhol azt olvasom hogy mindig nyersen mérlyünk, de nem tudom. Ezt azért kérdem mert megsütök 1.3kg csirékt és simán összemegy 0.6 kg-ra na most 1.3 kg csirkének a fehérlyetartalma kg 312g 0.6 kg-nak pedig kb146g és az utóbbi nem fedezi a napi fehérlye bevitelemet.
Mindig nyersen kell mérni, megtiszított, sütésre/főzésre előkészített állapotban. Ennek az az oka, hogy az elkészítés során több-kevesebb vizet veszít, de azt senki nem tudja megmondani, hogy te személy szerint mennyire fogod megsütni, mennyi víz fog elpárologni belöle.
Tehát a kérdésedben leírt esetben az 1,3 kg-ot kell figyelembe venni.
Mellesleg nem ártana a helyesírásodra odafigyelni, a fejérjét pontos J-vel kell írni!!!!!
filingesebb OMG
Mindent nyersen mérünk és úgy számolunk.
tegnap 23:18-as. EZ az az eset, amikor valaki véletlen mellényúl. De nem ugyanaz, mintha valaki a J-k helyett
Ly-t használ, mert "filingesebb"!
Kár volt kötözködni, és értelmetlen is.
az filling, nem fíling, hat nem latjatok? :-D
szerintem undi amugy...nem feelingesebb, hanem gyokeresebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!