Boricza kérdése:
Ha a csirkemell filét megsütöm akkor nem veszít a fehérjetertalmából? Meg a rízst hogy ha kifőzös akkor az se vezít a ch tartalmából?
Figyelt kérdés
2014. jún. 20. 19:42
1/6 anonim válasza:
Szia, nem! Mert sem a rizst se a nyers húst nem tudod nyersen megenni.
A tápanyag tartalmát megőrzi ugyanúgy, vannak viszont olyan élelmiszerek amik magas hőhatásra veszítenek értékeikből, bár azokat nyersen is lehet enni, ezért mondják.
2/6 anonim válasza:
A hő hatására a vitaninok csökkennek, de sem a fehérje, sem a ch nem változik sütés-főzés során.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek!!
2014. jún. 20. 20:11
4/6 anonim válasza:
Ha megsütöd, akkor ehetetlen száraz lesz.
5/6 Menyhal199 válasza:
Főzés után könnyebben megt tudod emészteni a csirkét. A rizst dettó.
6/6 anonim válasza:
Gondolom nem is nyersen akarta megenni... :)De mint már írtuk, sütve-főzve sem veszít egyik sem a kérdezettekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!