Mi a különbség a kijevi jércemell és a rántott csirkemell között? Mert én olyan nagy különbséget nem találok.
Az, hogy a kijevi az zöldfűszeres, szerecsendiós, fűszervajjal töltött rántott hús.
A sima rántott csirkemell az meg csak ki van rántva és nincsen töltve.
Ha megkóstolod a kettőt akkor érezni fogod a különbséget! :)
Nagyon finom mind a kettő! :)
Akkor te nem is kijevit ettél, ha nem vetted észre a különbséget.
Előttem mindketten jól leírták a lényegi különbséget.
Köszi a válaszokat minden világos!
Ahova járok, néha ha megettem az ebédet, kifelémenet megnézem a menűkiírásban mit is ettem. :D
Hát akkor azt a "kijevit" jól leegyszerűsítették... :D
Egyszerűbb rábiggyeszteni egy szelet rántotthúsra egy darabka fokhagymás vajat, mint finom jéghideg fűszervajjal bepanírozni, kisütni.
Próbáld ki egyszer otthon, vagy egy jobb éteremben,és meglátod mi a különbség kijevi,-és kijevinek mondott között.
1 dolgot mindenki rosszul írt, a kijevi tölteléke nem fűszervaj, hanem reszelt sajttal elkevert fűszervaj.
Ahol meg etted, ott valószínűleg 2 okból nem töltötték meg.
Egyrészt sokkal időigényesebb töltögetni, töltve bundázni, és óvatosan sütni, és ismerve a közétkeztetések személyi állományát, az ilyenekre a legkevésbé van idő.
Másrészt alaposabban kell bundázni, óvatosan sütni, különben hamar kifolyik a töltelék, amire szintén valószínűleg nem voltak meg a feltételek.
Ha meg utólag rakják rá a fűszervaja, akkor igénytelenebb ugyan, de legalább mindenki biztosan megkapja a maga adagját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!