Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a különbség a kijevi...

Mi a különbség a kijevi jércemell és a rántott csirkemell között? Mert én olyan nagy különbséget nem találok.

Figyelt kérdés

2014. máj. 30. 08:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
5%
jérce-csirke
2014. máj. 30. 08:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/20 anonim ***** válasza:
98%
Pusztán annyi, hogy petrezselmye fokhagymás vajjal kell a kijevi módon rántott dolgot tölteni. Ami viszont alapjában megváltoztatja a baromfi ízét.
2014. máj. 30. 08:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/20 anonim ***** válasza:
86%

Az, hogy a kijevi az zöldfűszeres, szerecsendiós, fűszervajjal töltött rántott hús.

A sima rántott csirkemell az meg csak ki van rántva és nincsen töltve.

Ha megkóstolod a kettőt akkor érezni fogod a különbséget! :)

Nagyon finom mind a kettő! :)

2014. máj. 30. 09:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/20 anonim ***** válasza:
82%

Akkor te nem is kijevit ettél, ha nem vetted észre a különbséget.

Előttem mindketten jól leírták a lényegi különbséget.

2014. máj. 30. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/20 anonim ***** válasza:
83%
Az, hogy az egyik kijevi, a másik meg sima rántottcsirke. Nemtudom, hogy lehet egyformának látni. A kijeviben fokhagymás fűszervaj van.
2014. máj. 30. 12:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/20 egybaba ***** válasza:
88%
Az elkészítés során fagyasztott fűszervajjal töltik meg a kievi jércemellet. Ha jól van elkészítve amikor felvágod az első darabot a tányérodon akkor kell megfolynia a vajnak a belsejéből. Ha nem így rötént akkor vagy bele sem kerütl a vaj, vagy kifolyt a sütés közben. Ha a belseje üres simán vissza lehet küldeni a pincérrel. Én a vendégköynvbe is panaszt tennék. Ez kb olyan mintha üres parfümös üveget adnának el parfüm árban...
2014. máj. 30. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/20 A kérdező kommentje:
az én kijevimen rajta volt egy kockavaj azt hiszem fokhagymás ízzel. Bár közétkeztetésben történt. De finom volt.
2014. máj. 30. 14:34
 8/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat minden világos!


Ahova járok, néha ha megettem az ebédet, kifelémenet megnézem a menűkiírásban mit is ettem. :D

2014. máj. 30. 14:37
 9/20 anonim ***** válasza:
80%

Hát akkor azt a "kijevit" jól leegyszerűsítették... :D

Egyszerűbb rábiggyeszteni egy szelet rántotthúsra egy darabka fokhagymás vajat, mint finom jéghideg fűszervajjal bepanírozni, kisütni.

Próbáld ki egyszer otthon, vagy egy jobb éteremben,és meglátod mi a különbség kijevi,-és kijevinek mondott között.

2014. máj. 30. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/20 anonim ***** válasza:
19%

1 dolgot mindenki rosszul írt, a kijevi tölteléke nem fűszervaj, hanem reszelt sajttal elkevert fűszervaj.

Ahol meg etted, ott valószínűleg 2 okból nem töltötték meg.

Egyrészt sokkal időigényesebb töltögetni, töltve bundázni, és óvatosan sütni, és ismerve a közétkeztetések személyi állományát, az ilyenekre a legkevésbé van idő.

Másrészt alaposabban kell bundázni, óvatosan sütni, különben hamar kifolyik a töltelék, amire szintén valószínűleg nem voltak meg a feltételek.

Ha meg utólag rakják rá a fűszervaja, akkor igénytelenebb ugyan, de legalább mindenki biztosan megkapja a maga adagját.

2014. máj. 30. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!