Mi a különbség a csirkemell és a csirkemell filé között?
részletes keresés
Csirkemell alapanyag kisokos
alapanyagok, hús
Nosalty
legfrissebb csirkemell receptek
Indiai fűszerezésű csirkeragu
Gyors csirke brassói
Csőben sült csirkemell sült hagymával
Csirkemell citromos-tejszínes mártásban
Csirkemuffin fogyizóknak
Savanyú-édes csirkemell zöldségekkel
.
A csirke mellizma mely a szárnyakhoz kapcsolódik. A csirke melle színtiszta fehér húsát adja az állatnak, a lebőrözött kicsontozott csirkemellszelet rántva a legfinomabb. A csirke bontásában a melle húsa gyakorta együtt szerepel az állat szárnyával (negyed csirke), sütőben sütésre így a legalkalmasabb és tölteni is lehet. A szintén lebőrözött és kicsontozott csirkemellfilé még tartalmazza az ízületeket, felcsíkozva lehet felhasználni például currys csirkéhez.
Csirkemell: A csirke mellizma mely a szárnyakhoz kapcsolódik. A csirke melle színtiszta fehér húsát adja az állatnak, a lebőrözött kicsontozott csirkemellszelet rántva a legfinomabb. A csirke bontásában a melle húsa gyakorta együtt szerepel az állat szárnyával (negyed csirke), sütőben sütésre így a legalkalmasabb és tölteni is lehet. A szintén lebőrözött és kicsontozott csirkemellfilé még tartalmazza az ízületeket, felcsíkozva lehet felhasználni például currys csirkéhez.
Csirkemellfilé: A csirke mellének lebőrözött, kicsontozott változata. Hentesnél, boltban kapható, ezzel a változattal könnyebb dolgozni. Alkalmas sütéshez, különböző szószos csirkeételekhez, valamint ki is ránthatjuk.
Jó válaszok..
A csirkemell csontos, a filé csont nélküli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!