Mettől hús a hús?
Miquel te hol élsz?
Most voltam bevásárolni a Lidliben itt a sváboknál, a pulykamell kilóját 6 €-ért vágták utánam csomagolva, a csirkét ennél olcsóbban adják.
Egyébként itt a baromfi olcsóbb, mint a sertés. Kivéve az apróhúst, ott a sertés egy picivel olcsóbb, mert a vagdalékot a kevésbé kelendő részeiből adják, csirkéből meg az aprólékkal nem tudom mit csinálnak, de a csirke apróhús az itt melle vagy belső filé.
Akár lehetne is venni ennyiért... előhűtöttet, feldolgozatlant.
Szeletelve, bundázva, mirelitben, konyhakészen, kizárt, hogy sima egyszerű valódi hús legyen a bundában!
100%, hogy valami darált szecska, teleb@.szva állományjavítóval.
"Akár lehetne is venni ennyiért... előhűtöttet, feldolgozatlant.
Szeletelve, bundázva, mirelitben, konyhakészen, kizárt, hogy sima egyszerű valódi hús legyen a bundában!
100%, hogy valami darált szecska, teleb@.szva állományjavítóval."
EBBEN igencsak tévedsz, mert a nagyüzemi beszerzök nem annyiért kapják, amennyiért te veszed a boltban, hanem annak max. a felét/harmadát fizetik. Szóval ne írj hülyeségeket. Mellékesen a ledarált hús sokkal drágább, mint a szelet, mert több munka elöállítani.
Kit érdekel, mennyiért tudják beszerezni, szerinted a sima előhűtöttet nem ugyanúgy nagykeráron veszi a beszállító cég?!
Egy termék árát sose a beszerzési ár szabja meg, hanem az, hogy mennyi a maximum, amit kifizet érte a vevő, agyoniskolázott barátom!
A darált hús meg jóval olcsóbb, nyilván nem azért darálják le, mert 100% húsból csinálják az ilyen termékeket, hanem azért mert egy rakás más dolgot is raknak bele, meg nem a prémium kategóriás filét fogják ledarálni, hanem a filézésből adódó nyesedéket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!