Sütésnél pulykamellfilé helyett csirkemellfilé?
Csirkéből jobb lesz, a pulykamell nem egy izgalmas hús (jó, a csirkemell sem, de én mondjuk szeretem :) ).
Pár apróság: "s egy kevés pulykasült fűszerkeverékkel is meghintem. " Ne tedd, a fűszerkeverékek általában elég vackok, sokszor van bennük tök feleslegesen ízfokozó, és a 70%-a só...ehelyett sózd és fűszerezd meg ízlés szerint.
Jobb íze lesz, mint ha egyen-fűszerkeveréket használsz.
"2 dl főzőtejszín"
Ha már tejszín, akkor a főzőtejszín felejtős, használj rendes habtejszínt, amiben csak tejszín van, nem sűrítőanyagok. Zsírosabb, de finomabb, és talán még egészségesebb is.
Ennél a receptnél nekem nem világos, hogy minek áztatjuk a húst tejszínben, én inkább raknék olívaolajat az egészre (és alá), és sütném meg mondjuk paradicsommal. A mozzarella nem túl erős íze a csirke nem túl erős ízével nem egy túl izgalmas kombináció önmagában, de a paradicsom az tipikusan az, ami fel tudja dobni (és a receptben levő bacon is segít persze).
Ja, és nekem a rizs sem passzolna ehhez, de hát ebbe már végképp nem akarok beleszólni.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nagyon finomra sikerült, ajánlom mindenkinek, és örülök, hogy kedvet csináltam hozzá! :)
"de ezt jo etvaggyal, ami nalam nagy szo"
Itt kettes: örülök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!