A csirkemellfilé szeleteket ki kell klopfolni mindenképpen?
Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 18:42
1/6 anonim válasza:
A csirkemellnek nincs semmi íze, és nagyon száraz. Ha kiklopfolod, akkor még az a kevés íz is kimegy belőle.
Ha ragaszkodsz a csirkemellhez, akkor valamilyen pácolt, szószós receptet keress. Akkor legalább ehető lesz.
2/6 anonim válasza:
nem kell, de egy kicsit a tenyereddel a csuklóból megnyomkodhatod egy kicsit.
amúgy finom, csak van, aki nem kedveli...
3/6 anonim válasza:
Nem kell és nem is ajánlott klopfolni. Ha van benne olyan fehér, inasnak tűnő rész a szeletelés mentén, azokat vagdosd be, mert ott sütésnél egy kicsit összerántja a szeletet és nem marad meg a szép formája.
4/6 anonim válasza:
dehogy kell, nem disznóhús az, hogy szét kelljen verni a rostokat. szép vékony szeleteket kell vágni, fehér kis inakat kimetszeni és már süthető is. vajban sütve, fűszerekkel még íze is lesz.
5/6 anonim válasza:
Ments Isten hogy klopfold!Úgy ahogy a második válaszoló írta.Kézzel, tenyérrel lapigasd el, ne legyen vékony, így lesz a legfinomabb mert kevésbé szárad ki.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
Irtó finom volt az ebéd! :D
Tegnap este bepácoltam a szeleteket görög fűszerkeverékbe és egy kis olajba, és ma hirtelen kisütöttem.
Rizs és almaszósz volt hozzá.
(Meg leves is, a csirkemellcsontból, de ez már más tészta...)
2012. nov. 10. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!