Elég ha a lencsét megfőzöm és hozzá külön adagolom a pörköltet, vagy kell valamit csinálni vele?
Köszi Kedves Kérdező!
Ezek szerint nem én írtam baromságot, ahogy itt egyes "nagyokosok" állítják...
BÚÉK neked is és családodnak is!
Anyám legtöbb levesét és főzelékét elég nehéz volt megkülönböztetni, ugyanaz az elkészítési módszer, maximum icipicit volt levesebb a leves, de az tényleg be tud sűrűsödni idővel, a tejföl is ezt okozza... Úgyhogy igenis lehet a levesből főzelék, ez teljesen értelmes ötlet és reális dolog lehet annak, akinek közel egyforma a kettő vagy nem akad fenn rajta, hogy a főzelékében van olyan zöldség, amit csak leveskészítéskor használ :)
A babérlevél és mustár valóban remek társa a lencsének, levesbe még reszelt füstölt sajtot is szoktunk rakni (plusz répát és krumplit... hasonló dolgokat, mint a bablevesbe, épp csak galuskát nem), az is jól megy hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!