Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 6 kiló húsból szeretnénk...

6 kiló húsból szeretnénk bográcson pörköltet főzni, ehhez mekkora bogrács kell? S kb mennyi fa?

Figyelt kérdés
2015. jún. 15. 15:34
 1/5 Trafó1 ***** válasza:
100%
Fa nem kell sok 1.5-2 órán keresztül tudj tábortüzet életben tartani, esetleg 3 órán keresztül, bográcsból meg szerintem a 20 literes kelleni fog hány emberre tervezel mert ennyi hús 15-20 emberre elég .
2015. jún. 15. 15:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A hús mennyisége alapján én is a 20 litereset ajánlanám, hogy kényelmesen elférjen, kellő mennyiségű, de jó sűrű szaft is legyen.

Fáról nem tudok nyilatzkozni, mert tűzről nem én gondoskodom :)Szerintem halgass az első válaszolóra, és persze az sem mindegy, hogy marhalábszárat főzöl 3-4 órányit, vagy sertéslapockát másfél-két órányit.

2015. jún. 15. 16:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Kb 20an lennénk. Abból 15 fiú, szóval nagy étkűek :)
2015. jún. 15. 18:07
 4/5 zolidobos ***** válasza:

Huszasban kényelmesen elfér. Óránként három-négy

kiló fával számolhatsz

2015. jún. 15. 20:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Vagyis kéne kb 10 kiló fa, hogy biztosan elég legyen? Mert olyan helyen leszünk, ahol nincs lehetőség pótolni
2015. jún. 15. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!