Mikróban, hogy lehet pörköltet főzni?
Figyelt kérdés
Kifogyott a gázam,mennyi idő alatt lehet ,ès hogy kell ?Egyszerre kell belerakni mindent?2015. máj. 29. 19:39
1/5 anonim válasza:
NEm tudom, milyen húsból akarod, de igen hosszadalmas is lehet.
Elöször a hagymát kevés zsiradékot süsd át a mikróban, utána tedd bele a húst, a füszereket meg vizet, és utána lefedve közepes fokozaton fözd, idönként kevergesd meg és néha próbáld meg, hogy megfött-e.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem lehet. A pörköltet meg kell pörkölni, egész más, mint amikor csak simán fő. Ezzel inkább várd meg, amíg lesz gázod.
3/5 zolidobos válasza:
Nagyjából sehogy. Persze vészhelyzetben összehozható benne valami paprikás lében úszó hús, de nincs köze a pörkölthöz....
4/5 anonim válasza:
Nem lesz finom; kipróbáltam , igaz, hogy csirkéből.
Úgy csináltam ,mint a tűzhelyen; szerintem bűn rossz lett.
Főztem hozzá rízst -mikróban ugyanúgy-, összekevertem, csak úgy lehetett megenni.
5/5 anonim válasza:
"Úgy csináltam ,mint a tűzhelyen;"
EZÉRT lett rossz!!!! Ugyanis a mikró NEM tüzhely, egész másként kell használni.
Lehet finom pörköltet is készíteni benne, de másként. Csak pár apró különbség: vizet gyakorlatilag nem vagy alig szabad hozzátenni, megfelelö fokozaton kell párolni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!