Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Akik először külön megsütik a...

Akik először külön megsütik a pizzatésztát, és csak utána teszik rá a feltétet, és azzal tovább sütik, miért csinálják úgy?

Figyelt kérdés
Én a nyers tésztára rakom a feltétet, és 20 perc alatt tökéletesre sül.

2014. márc. 5. 11:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azért, mert számomra úgy finomabb. Max. fél centi vastag szokott lenni a tésztám, én a vékony pizzát szeretem, a szélében pedig sajt van. Kb. 8 percig elősütöm, majd rápakolom a feltéteket, és feltétektől függően még 5-10 percig sütöm. Általában van rajta sajt, olyankor azt figyelem, hogy szépen megpirult-e már, akkor van kész.
2014. márc. 7. 13:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!