Aki készített már vadasmarhát úgy, hogy húsleves és utána vadast külön, azt leírná, hogy hogyan készíti?
Figyelt kérdés
még sosem csináltam és ez lenne hétvégén a menű, hát nem kevés, 10 főre. :) (szombat 6 fő, vasárnap 4 fő)
nagyon zöld kezet adok, mert szükségem lenne a tapasztalatra.
Köszönöm
2014. febr. 28. 07:40
11/11 anonim válasza:
Marha rostélyos ,vagy fehérpecsenye ,Hátszín ,
Ezekből ,a marhanyak szerintem nem jó hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!