Mit rontok el a hasábkrumplinál?
Magam vágom fel a krumplit,nem zacskósról van szó!
Olajsütőben 180 fokon 6 perc alatt elázott és barna lett.
Mi a baj?
Magas a hőfok?
Sok a 6 perc?
Olyan undorító olajos lett.....
Utolsó: már ne is haragudj, de stopperral nem lehet fözni!!!!!!!
Olyan nincs, a hogy pl. a krumplit 3 + 6 perdig kell sütni, mert van vizesebb, meg öeregebb krumpli, attól is függ, hogy mekkora darabra van vágva, stb.
Màr 40 éve fözök minden nap, de még semmi olyan étellel nem találkoztam, amit kétszer egymás után teljesen ugyanúgy lehetett elkésziteni - kicsit rövidebb vagy hosszabb ideig kellett sütni/fözni vagy utána füszerezni.
Ezen kivül a sült krumpli nem lesz kivül égett, belül nyers, ha rendesen sütö, mármint 180 fokos olajban és egyszerre csak keveset bele - és természetesen figyelni kell a szinére. Ilyen módszerrel nekem még sose lett se égett, se elázott olajos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!