Nem akar sikerülni az a sütikbe való krém, amikor a főzött pudingot a cukros margarinhoz kell kavarni. Vagy kicsapódik, hiába hűlt ki, vagy csomós lesz, és nem lesz homogén. Mit rontok el?
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 13:04
1/4 anonim válasza:
Tegyél egy diónyi vajat a pudingba ha kész akkor bőrös sem lesz és többször keverd hűlés köuben ,teljesen hidegre kell hűteni ,a vajaskrémet pedig teljesen elkeverni simára és úgy össze a kettő! Sikerülnie kell! Csak jó minőségű pudingot vásárolj a Tesco ,Coop,Auchan...stb nem jó!
2/4 anonim válasza:
És a vajas cucchoz keverd a pudingot, ne fordítva. Mindig egy kisebb adagot (1/3), ezt keverd ki, újabb adag stb. Szóval ne öntsd össze a kettőt, hanem apránként. Így tuti jó lesz.
3/4 anonim válasza:
Én sokszor csinálok ilyen krémes sütit, de sose fordult elő, hogy ne lett volna jó a végén.
Amikor megvárom, hogy kihüljön a puding és utána öntöm a vajas cucchoz, akkor puding állagú lesz a krém és nehezebb kenni, ha forrón öntöm össze, akkor grízszerű lesz, de így jobb kenni. A végén, amikor ki kell hűteni a második jobb.
Fontos,hogy amikor kezded a pudingot csinálni, először azt is csomómentesen el kell keverni egy kis tejjel és csak utána a többihez önteni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat.
2010. szept. 1. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!