Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lúd láb süti? Mi a krém receptje?

Lúd láb süti? Mi a krém receptje?

Figyelt kérdés
Nagyon sok receptet találtam a neten ,de inkább jól beváltat szeretnék. Köszönöm !!!
2011. okt. 10. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha jól beváltat szeretnél, akkor a neten találtakat probáld ki, hiszen Te tudod eldönteni, hogy melyik a finom. Bármelyikünk hiába írja le valamelyiket, amit a neten találhatsz, az nekünk a jól bevált, te kísérletezd ki a Tied.
2011. okt. 10. 14:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:

Párizsi krém kell bele, ami cukor, tajszin, kakaópor és vaj keveréke, de én tejszinből és étcsokiból szoktam csinálni.

2 deci tejszinbe teszek 2 tábla étcsokit, takarék lángon felolvasztom, adok hozzá 10 deka vajat, vagy Flóra margarint (sárgát)és ha lehűlt beteszem a hűtőbe, néha megkeverem, majd amikor már besűrűsödött, habverővel habosra verem. Néha jó keményre vert cukros tejszinhabot is adok hozzá, így még finomabb ízt kapok.

2011. okt. 10. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

leírom neked a legfinomabb csoki krém receptjét,amit a lúdlábhoz is szoktak használni:


1 dl tejszínt 25dkg cukorral felforralni és 1percig főzni közbe kevergetni.


tűzről levenni,és belerakni a még forró tejszínbe fél kocka rámát,4dkg kakóport,5dkg étcsokit ezt elkeverni.ilyenkor még nagyon folyós a krém,de ne ijedj meg mert ez normális,majd sűrűbb lesz!


amikor kihűl, a ráma másik felét is hozákeverni robotgéppel.


Ha tortához készítted akkor dupla adagot készíts!

2011. okt. 10. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
ja,az enyém is párizsi krémre hallgat!
2011. okt. 10. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm nagyon jól hangzik a párizs krém. kiprobálom.!!!!
2011. okt. 10. 14:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is a 14.25. szerint csinálom azzal a különbséggel,hogy én melegen teszem bele az egész rámát és előzőnap este.Géppel klassz habosra lehet keverni.

Egyébként a tejszínből keményebb hab lesz ha előző nap felforralni.

2011. okt. 10. 14:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
Az eredeti recept párizsi krémmel írja. Nagyon jól írták. Bár nem csak kakaót hanem étcsokit is tartalmaz.
2011. okt. 10. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
van a receptben étcsoki is...
2011. okt. 10. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!