Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szoktatok halat paprikás...

Szoktatok halat paprikás lisztbe forgatva sütni? Mit rontok el?

Figyelt kérdés
Nekem soha nem lesz olyan mintha panír lenne rajta,olyan mintha naturan sütném.
2010. máj. 3. 21:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Hideg az olaj?
2010. máj. 3. 21:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
nem
2010. máj. 3. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:

A nagy halszeletek nem lesznek olyanok.

A kis keszegek az igaziak.


Nem tudom, hogy milyen serpenyőd van, de nekem pl a rántott hús sem az igazi a Tefal serpenyőben

2010. máj. 3. 22:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Paprikás lisztben többnyire kárászt és keszeget sütünk. Ne legyen benne túl sok paprika, mert megég. A halakat tisztítás után irdald be /mindkét oldalát 2-3 mm-re bevágod/, sózd be és paprikás lisztben megforgatás után forró olajban süsd ki. Olyan vastag, mint a panír, soha nem lesz, de szép piros-ropogósra fog sülni.
2010. máj. 3. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
fagyasztott tengeri halat sütöttem
2010. máj. 3. 23:10
 6/6 anonim ***** válasza:

szia! akkor nem csodálom, azok olyan vizesek, hogy elázik rajtuk a paprikás liszt.

a tengeri halfilét úgy szoktam, hogy addig olvasztom, míg kézzel le tudom választani a jeget, aztán papírtörlővel jól megszorongatom, hogy száradjon egy kicsit, és rendesen bepanírozom.

paprikás lisztben csak a keszeget és a kárászt sütöm, úgy, ahogy fent már írták, és mindig friss halból.

nagyon jó a paprikás kukoricaliszt a ropogósra való sütéshez.

és abban is egyetértek, hogy vékonyaljú serpenyőben lehet jól halat sütni, a teflonok, mert a duplafenekű serpenyők

nem jók erre a célra.

üdv-pecásné-

2010. máj. 4. 08:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!