Szoktatok halat paprikás lisztbe forgatva sütni? Mit rontok el?
Figyelt kérdés
Nekem soha nem lesz olyan mintha panír lenne rajta,olyan mintha naturan sütném.2010. máj. 3. 21:50
2/6 A kérdező kommentje:
nem
2010. máj. 3. 22:04
3/6 anonim válasza:
A nagy halszeletek nem lesznek olyanok.
A kis keszegek az igaziak.
Nem tudom, hogy milyen serpenyőd van, de nekem pl a rántott hús sem az igazi a Tefal serpenyőben
4/6 anonim válasza:
Paprikás lisztben többnyire kárászt és keszeget sütünk. Ne legyen benne túl sok paprika, mert megég. A halakat tisztítás után irdald be /mindkét oldalát 2-3 mm-re bevágod/, sózd be és paprikás lisztben megforgatás után forró olajban süsd ki. Olyan vastag, mint a panír, soha nem lesz, de szép piros-ropogósra fog sülni.
5/6 A kérdező kommentje:
fagyasztott tengeri halat sütöttem
2010. máj. 3. 23:10
6/6 anonim válasza:
szia! akkor nem csodálom, azok olyan vizesek, hogy elázik rajtuk a paprikás liszt.
a tengeri halfilét úgy szoktam, hogy addig olvasztom, míg kézzel le tudom választani a jeget, aztán papírtörlővel jól megszorongatom, hogy száradjon egy kicsit, és rendesen bepanírozom.
paprikás lisztben csak a keszeget és a kárászt sütöm, úgy, ahogy fent már írták, és mindig friss halból.
nagyon jó a paprikás kukoricaliszt a ropogósra való sütéshez.
és abban is egyetértek, hogy vékonyaljú serpenyőben lehet jól halat sütni, a teflonok, mert a duplafenekű serpenyők
nem jók erre a célra.
üdv-pecásné-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!