Névnapi menü tippek? Kissebb társaság lesz!
Írom a fordított almást is.
egy kiló almát meghámozva , negyedekbe vágva legyalulunk.
6 tojásból piskótatésztát keverünk, elfelezzük, felébe kakaót teszünk.
az almát sütőpapírral bélelt tepsibe terítjük.az alma alá lehet fahéjas cukrot szórni, ha szeretitek.
kanalanként beleszaggatjuk felvátva a két pikótatésztát, majd egy kicsit összeboronáljuk villával.
közepes tűznél megsütjük.
ha megsült megsült egy téklcára borítjuk, majd egy másikkal vissza. lehúzzuk a sütőpapírt, az alma van felül.
2 csomag van. pudingot megfőzünk 6 deci tejben, és kihűtjük. közben kikeverünk 20 deka porcukrot 20 deka rámával és 2 van. cukorral. a kihűlt pudinggal összedolgozzuk és az almára kenjük.
Tetejére csokimáz kerül, legegyszerűbb tortabevonóval dolgozni.
Tortadarával vagy csokireszelékkel is megszórható.
Én egy kolleganőmtől kaptam a receptet egy névnapi kínálás után, mert nagyon ízlett. Már sokszor megcsináltam, nem bonyolult és nekünk nagyon ízlik.
ha megcsinálod, nem bánod meg, és a vendégeid sem:)
Üdv és kellemes névnapi összejövetelt, és, ha Te leszel az ünnepelt boldog névnapot:)
Nagyon aranyos vagy köszönöm a receptet és a köszöntést is ,igen él leszek.Leírom pontosan a recepte
det,mer nagyon guszta és biutos vagyok benne,h gyakori vendég lesz nálunk.Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!