Mit főztetek ma? És holnap mi lesz a menü?
Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 12:41
1/17 anonim válasza:
Most csinálja apum meg tesóm a krumplilevest és a lecsót, ez a mai menü. :)
Holnap szerintem a maradék töltött káposzta lesz, ha marad egy kis leves, megesszük azt is!
3/17 anonim válasza:
Karfiol-leves maradék mellé csináltam káposztás tésztát.
Holnap:
- vagy rántott karfiol, esetleg rántott kelkáposzta párolt rizzsel, esetleg petrezselymes burgonyával
- vagy gölödin leves és krumplis lángos
Vagy még esetleg addigra kitalálok valami egészen mást!
4/17 anonim válasza:
Tejfölös krumplileves sajtos pogival a mai és holnapi.
5/17 anonim válasza:
grillezett lazac párolt zöldségkörettel és rizzsel.
Holnap bolognais lasagnet csinálok.
6/17 anonim válasza:
Curry-s csirkét rizzsel. Holnapra is maradt :)
7/17 anonim válasza:
Gyros *.* :D
holnap nem tudom :S
8/17 anonim válasza:
Csirkemáj pörköltnek elkészítve hozzá sós vízben főtt krumpli, savanyúságnak uborka, ez a mai menü nekünk, a kicsit diétásabban evőknek a családban pedig grill fűszerkeverékkel megszórt, sült karajszeletek, kizárólag sovány húsból, párolt rizs, párolt brokkoli, karfiol és ehhez is savanyúság.
9/17 anonim válasza:
Ma krumplistészta volt, holnap kelkáposztafőzelék pörkölttel.
10/17 anonim válasza:
Habart gyengepaszuly,rántott sajt is van-tegnaptól,na meg töltött káposzta is van-vasárnaptól.Remélem holnapig semmi baja nem lesz.
És még nyalángságnak kókuszgolyó.
Nálad kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!