Nálatok mi a mai menü?
Figyelt kérdés
Körülbelül tegnap óta gondolkodok rajta mi legyen a mai menü... :(( Tegnap Tavaszi leves volt : Vettem franciasaláta alapot , megpároltam egy kevés olajon,mikor már puha volt ráraktam kevés pirospaprikát, és felengedtem kb. 1.5 l vízzel, vártam kicsit felforrósodjon a víz és 5 db krumplit meghámozva, tisztítva beledobáltam, megmostam 2 fej paradicsomot és 1 db tv paprikát azt is beledobtam, egy petrezselyem és a végén mikor már megpuhultak a zöldségek beleszaggattam nokedlit! Palacsinta volt a második! De ma nem tudom mi legyen a menü, ha esetleg tudnátok segíteni megköszönném!2012. júl. 15. 09:30
1/11 anonim válasza:
Nálunk rakott zöldbab lesz. Most szedtem reggel a zöldbabot a kertben.
2/11 anonim válasza:
tegnapi maradék töltött cukkini és csülkös bableves
4/11 anonim válasza:
A rántani-való csirkét (én szoktam) egy kicsit átforraltam, abba a lébe főztem karfiolt, zöldséget, apró-tésztát. Ez lesz a levesem.
A rántott csirkéhez köret hagymával, zöldpaprikával összepárolt krumpli + paradicsom-saláta.
Majd valamelyik nap akarok gyúrni krumplis-lángost, de ha abból a tésztából egy kicsit "kimentek", akkor még tudok főzni rántott levesalapba gölödin-levest is belőle. Persze csinálhatsz akár mákos-prézlis núdlit is (ugyanaz a tészta)
5/11 anonim válasza:
Bableves füstölt oldalassal, meggyes pite.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommenteket, nagyon hasznosak voltak! :))
2012. júl. 15. 09:47
9/11 anonim válasza:
Baconba gönygyölt csirkemell filé, párolt rizzsel
10/11 anonim válasza:
Csontos alapú leves lesz zöldségekkel és tésztával. A második pedig rántott cukkini és sajt lesz valamilyen krumplis körettel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!