Anyukák, mi lesz hétvégén nálatok a menü?
Huuu!Holnap dolgozom így apjuk fog vmit "Főzni"valószínü h telefonos segítséget fog kérni:)
Vasárnap paradicsom leves lesz sült csülök és petrezselymes krumpli!Délutánra jönnek vendégek nekik összedobok egy kis tésztasalátát,szendvicseket és sütök egy répatortát...a vasárnapon így belegondolva már szeretnék túl lenni.
Kisfiam 3 hónapos, ő még szopizik, lányom 2,5 éves.
Paradicsomleves, betűtésztával, igazi paradicsomot turmixolok össze apa és lánya egyaránt imádják!
Rizs, vajhal ( különleges, én csak Bp-n a Széphalom üzletközpont CBA üzletében szoktam kapni), párolt zöldségek!
Desszertnek gyümölcssalit szoktam csinálni!
Vasárnap rokonoknál ebédelünk :)
Holnap nem főzök mert Apukám szülinapomra az egyik kedvenc ételemet,tepsis lecsóscsirkét készít születésnapom alkalmából!Mi itthon ma ünneplünk,vasárnap szülinapom lesz,Páromnak meg egy hete volt és ma tartjuk!Ezt készítem el:
Annyi külömbséggel hogy Én bacon szalonnával boritom be!Meg egy legyező tortát sütök még!
Jó lenne enni valami finom levest: gyümölcs vagy gesztenyelevest mondjuk :]
Másodiknak meg rántott, vagy valamivel töltött husit ennék, vegyes körettel. Esetleg brassóit céklával.
És szeretnék valami sütit is. Gundel palacsintát, mondjuk :D
sertésraguleves, rizseshús céklasaláta, túrós-citromos, almás-fahéjas, kakaós, lekváros, mézes-mákos, gesztenéys palacsinta
sárgaborsókrémleves sajtchipssel, barackkal töltött csirkemell sajtos-tejfölös szószban, krumplipüré, mexikói zöldségkeverék, tiramisu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!