Nálatok ma mi a menü?
Igen, hó vége, mert sokat voltunk betegek, sokat otthagytunk a gyógyszertárban.
De aggodalomra semmi ok: gulyásleves és rizsfelfújt van, és sütöttem ma gesztenyés buktát is (fagyasztott pörköltből és zöldségekből lett a leves, a buktába pedig szintén a fagyiból vettem ki a gesztenyét).
Amúgy ha hiszed, ha nem, nálunk a krumpli nem spórolós kaja, amennyi van, mi annyit eszünk belőle :) :)
Holnap tojásleves lesz káposztás kockával (szintén fagyiból a párolt káposzta). :)
De őszintén: halat ennék :) :)
Kitartás, a paprikás krumpli az egyik kedvencem amúgy :) :)
most fogyott el, spenótfőzelék (mirelitből) bundáskenyérrel.a bundáskenyér kiadósabb volt, mint a tükörtojás, és persze finom is.
a paprikáskrumpli nálunk is nagyon megy, azt hiszem honap az lesz, ha már szóba került:)van egy darabka kopogós kemény kolbász, az íze pont jó lesz bele, másra úgy sem jó.
Borsóleves - fagyasztott cuccokból.
Túrós tészta (+ szalonna, tejföl, és porcukor).
De tegnap spenót krumpli meg tökfőzi tojás volt.
Kikaptam a fagyasztóból egy csomag karalábot, főztem belőle levest (az idei már a boltokban van!)
Utána főztem egy adag mákos-tésztát, mert még a télen vásárolt mákból is volt egy adag a hűtőben!
Ezekből még holnapra is van egy-egy tányérral.
Majd pénteken akarok 2 napra való paprikás-krumplit főzni. Kizárólag csak símán, kolbász nélkül szeretem!
A kolbászt pedig krumpli nélkül. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!