Nálatok mi lesz a karácsonyi menü?
24.-én: Halászlé, természetesen gyufa tésztával. Utána torta, sütik.
25.-én: Tárkonyos csirkeragu leves, töltött káposzta, rántott csirkemell, sült pulykacomb, sajtos rakott csirkemell, krumplisaláta, francia saláta, torta, sütemények, gesztenye püré.
26.-án: Húsleves, rizi-bizi, rántott hal, rántott husi, sütik.
24.-én otthon, 25.-én Anyukáméknál, 26.-án Anyósoméknál.
rántott pangasius, majonézes krumplival
pecsenyekacsa sütve, párolt almás-lilakáposztával, krumplipürével
aszaltszilvás-gombás pulykatekerecs, zöldséges rizzsel.
töltöttkáposzta mindennapra, ha valaki éhen maradna ...:))
sütik: parfé szelet, gyümülcstorta, diós hókifli, kókuszos/marcipános muffin.
füstöltsajt krém leves
csirkemell tepisben sütve,fele májas-petrezselymes töltelékkel,fele naracs-szósszal
krumplipüré
sütés nélküli almatorta,hókifli
töltött káposzta (25-26)
Nem értem,hogy mi ez a csirkemell divat! Nem is olcsó és a legrosszabb,legszárazabb hús. De akinek ez tetszik,főzze.
Nálunk szenteste mákos guba lesz.
Az ünnepben töltöttkáposzta,betyárfalat,torták és sok aprósütemény.
Minden napra jut egy ilyen kérdés. Valamelyikben már megválaszoltam, de tippeket szerezhetsz ezekből is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=kar%E1csonyi..
24. halászlé, rántott ponty, lazac majonézes krumlival
25. húsleves, lesz 4 fajta husi : snidlinges-sajttal töltött pulyka, fokhagymás tarja, görösös karaj, fasírozott. mellé pedig brokkoli és tésztasaláta lesz
desszert pedig sonlói lesz
26. húsleves kacsa lilakáposztával
bobájka :)
meg asszem hal
másnap káposztaleves (soksok kolbásszal mmm), meg ilyenek :)
Halászlé, pulykanyakból leves maceszgombóccal, gesztenyével töltött pulyka, töltött-káposzta, mákos-guba, flódni, koktélvirsli leveles-tésztába tekerve.
Hirtelen ezek jutnak az eszembe, de lehet, hogy valami kimaradt. Természetesen mindegyiknek nagy sikere volt és senki sem maradt éhen.
Ezek közül mindenki kedvére válogathat, mert nincs olyan étel amit a családunk minden tagja szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!