Ötleteket kérek szépen! Egy külföldi barátom vendégségbe jön hozzám ma este és kifejezett kérése hogy magyaros étel legyen a menü. Szerintetek mit főzzek egy norvégnak? :D (desszert nem lényeges)
Hát az én kedvencem a töltött paprika és káposzta, több kg házi tejföllel:D
Meg persze a csirkepörkölt nokedlivel, szintén több kg tejföllel:D Én tuti tejfölös ételt csinálnék, mivel az Magyarországon kívül nem sok országban van:D mármint tejföl.
És a túró is ritkább, tehát valami túrós lenne a desszert, csak úgy megemlíteném.:)
Most főtt meg a töltött paprikám :)))
Szerintem is ez jó ötlet vagy a töltött káposzta.
Jó, és mielőtt leöntöd 30 liter tejföllel, kérdezd meg tőle nem érzékeny-e tejfehérjére, vagy cukorra.
Aztán én gulyást csinálnék, vagy pörköltet nokedlivel, esetleg paprikás krumplit, bableves ( gulyás, jókai), hurka, kolbász, kenőmájas sincs sok helyen, piritóssal tök jó.., turós csusza jó sok szalonnával...
" Jó, és mielőtt leöntöd 30 liter tejföllel, kérdezd meg tőle nem érzékeny-e tejfehérjére, vagy cukorra. "
Első vagyok. Nem szabad leönteni senkinek a kajáját tejföllel, csak oda kell rakni a tányérja mellé a tejfölös tálat, és mondani, hogy ezt evvel szokás enni. Illetlenség lenne csak úgy rárakni, ezt mindenki magának szedi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!