Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Krumplis tésztát hogy csináljá...

Krumplis tésztát hogy csináljátok, hogy ne legyen száraz? Raktok bele kolbászt?

Figyelt kérdés
2012. márc. 9. 08:17
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Igaz ízlések és pofonok:)

Ment mindenkinek a zöld kezecske,bár látom valaki már lepontozott pár választ:(

2012. márc. 9. 09:21
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

"Arról nem is beszélve, hogy a második hozzászólás alapján elkészített izé ropogós, száraz sz@r lesz."


Köszönöm, hogy kritizálsz, de nekem soha nem volt ropogós száraz.

Mitől is lenne ropogós, sehol nem írtam olyat, hogy sütöm!

2012. márc. 9. 09:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/19 anonim ***** válasza:

én is paprikáskrumplit készítek, csak világosat, vagyis kevesebb paprikával. erre teszem a jófajta kifőtt fodros nagykockát.az alap annyira zsíros, szaftos, hogy a tésztára is elég legyen, nem legyen fojtós.

kolbászt is próbáltam már bele, de szerintem fölösleges.

egy jó sima krumplistászta céklával, vagy csalamádéval, ecetes paprikával nálunk tökéletes ebéd/vacsora. persze jól megborsozva:)

2012. márc. 9. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/19 anonim ***** válasza:
Na, fohászkodjatok! Héjában főzöm meg a krumplit. Ráreszelem a kifőtt tésztára. Összekeverem. Nagy serpenyőben olajat hevítek és az egészet összepirítom. Aludttejjel esszük.
2012. márc. 9. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/19 anonim ***** válasza:
megfőzöm a kockára vágott krumplit, kifőzöm a tésztát, összekeverem, kiolajozott tepsibe beleöntöm, majd főzőtejszínbe teszek ételízesítőt, borsot, pirospaprikát, nyakon öntöm és mehet be a sütőbe, néha még egy kis sajtot is reszelek rá
2012. márc. 9. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

egyezzünk meg abban, hogy a krumplistészta, úgy, ahogy van, ahogy MI válaszolók csináljuk mindenképpen nagyon ,nagyon finom, egyik legjobb kaja:))

szívesen megenném bérmelyikőtökét, és szívesen megkínálnálak Benneteket az enyémmel:)

2012. márc. 9. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/19 anonim ***** válasza:
43%
ja és még egy megjegyzés, a maradék krumplistészta újra melegítve (nem mikróban)jól lepirítva, fakanállal fölkapirgálva a legfinomabb. én legalábbis nagyon szeretem így.
2012. márc. 9. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/19 anonim ***** válasza:

Paprikás krumpli alap,de kolbász nélkül,összenyomkodva,bő lével bele a kifőtt tészta,így igazán szaftos és finom..

Lehet lepontozni,mert én így szeretem....!

2012. márc. 9. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/19 anonim ***** válasza:
43%
Én életemben először főztem tegnap kolbászosan, nagyon finom lett eyébként! Teljesen mindegy hogy csinálok a krumplis tésztát, utána is lehet rajta javítani, nekem is mindig száraz volt, szenvedtem is rendesen vele, aztán olvastam valahol hogyha kész (összekeverted a krumplit a tésztával) öntsem fel vízzel, kb 2-3 decivel. Másnapra nekem mindig megszárad (még így is) de akkor is jöhet pár evőkanál víz és úgy melegítem meg, nagyon jó lesz!
2012. márc. 11. 12:40
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!