Ment mindenkinek a zöld kezecske,bár látom valaki már lepontozott pár választ:(
2012. márc. 9. 09:21
12/19 anonim válasza:
"Arról nem is beszélve, hogy a második hozzászólás alapján elkészített izé ropogós, száraz sz@r lesz."
Köszönöm, hogy kritizálsz, de nekem soha nem volt ropogós száraz.
Mitől is lenne ropogós, sehol nem írtam olyat, hogy sütöm!
2012. márc. 9. 09:22
Hasznos számodra ez a válasz?
13/19 anonim válasza:
én is paprikáskrumplit készítek, csak világosat, vagyis kevesebb paprikával. erre teszem a jófajta kifőtt fodros nagykockát.az alap annyira zsíros, szaftos, hogy a tésztára is elég legyen, nem legyen fojtós.
kolbászt is próbáltam már bele, de szerintem fölösleges.
egy jó sima krumplistászta céklával, vagy csalamádéval, ecetes paprikával nálunk tökéletes ebéd/vacsora. persze jól megborsozva:)
2012. márc. 9. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
14/19 anonim válasza:
Na, fohászkodjatok! Héjában főzöm meg a krumplit. Ráreszelem a kifőtt tésztára. Összekeverem. Nagy serpenyőben olajat hevítek és az egészet összepirítom. Aludttejjel esszük.
2012. márc. 9. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
15/19 anonim válasza:
megfőzöm a kockára vágott krumplit, kifőzöm a tésztát, összekeverem, kiolajozott tepsibe beleöntöm, majd főzőtejszínbe teszek ételízesítőt, borsot, pirospaprikát, nyakon öntöm és mehet be a sütőbe, néha még egy kis sajtot is reszelek rá
2012. márc. 9. 10:54
Hasznos számodra ez a válasz?
16/19 anonim válasza:
egyezzünk meg abban, hogy a krumplistészta, úgy, ahogy van, ahogy MI válaszolók csináljuk mindenképpen nagyon ,nagyon finom, egyik legjobb kaja:))
szívesen megenném bérmelyikőtökét, és szívesen megkínálnálak Benneteket az enyémmel:)
2012. márc. 9. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
17/19 anonim válasza:
ja és még egy megjegyzés, a maradék krumplistészta újra melegítve (nem mikróban)jól lepirítva, fakanállal fölkapirgálva a legfinomabb. én legalábbis nagyon szeretem így.
2012. márc. 9. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
18/19 anonim válasza:
Paprikás krumpli alap,de kolbász nélkül,összenyomkodva,bő lével bele a kifőtt tészta,így igazán szaftos és finom..
Lehet lepontozni,mert én így szeretem....!
2012. márc. 9. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
19/19 anonim válasza:
Én életemben először főztem tegnap kolbászosan, nagyon finom lett eyébként! Teljesen mindegy hogy csinálok a krumplis tésztát, utána is lehet rajta javítani, nekem is mindig száraz volt, szenvedtem is rendesen vele, aztán olvastam valahol hogyha kész (összekeverted a krumplit a tésztával) öntsem fel vízzel, kb 2-3 decivel. Másnapra nekem mindig megszárad (még így is) de akkor is jöhet pár evőkanál víz és úgy melegítem meg, nagyon jó lesz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!