Van 2 szál félig száraz kolbászom. Muszáj hűtőben tárolni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 13:56
1/4 anonim válasza:
Mi spejzben lógatjuk, v lefagyasztjuk.
2/4 doboszoli válasza:
A tisztességesen (húsból, és fűszerekből) készített, és füstölt, szikkasztott parasztkolbász, minőségi romlás(sőt!)nélkül eltartható hűvös, szellős helyen akár nyárig is, függesztve.
A vízmegkötővel, állományjavítóval, ízfokozóval gyártott szav. ideje 2-3 hét, hűtőben is.
Keresd az igazit!
3/4 anonim válasza:
ha már lógatni nem is tudod a kolbászodat, de hideg hely rendelkezésre áll, akkor zsírpapírba,pergamenpapírba csomagolva tartsd, az szellőzik és nem fülled be.
neylon, alufólia nem jó!!
zsírpapírt is láttam már boltban, de inkább sütőpapírnak
becézik mostanában.
4/4 anonim válasza:
Ha panelban laksz, rakd a hűtőbe, de igyekezzetek megenni, mert ott is gyorsan károsodik.
Ha kertes ház, akkor (ahogy írták is) kamrában, padláson szegre akasztva olyan helyre, ahol jár a levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!