Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van 2 szál félig száraz...

Van 2 szál félig száraz kolbászom. Muszáj hűtőben tárolni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi spejzben lógatjuk, v lefagyasztjuk.
2012. febr. 19. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 doboszoli ***** válasza:

A tisztességesen (húsból, és fűszerekből) készített, és füstölt, szikkasztott parasztkolbász, minőségi romlás(sőt!)nélkül eltartható hűvös, szellős helyen akár nyárig is, függesztve.

A vízmegkötővel, állományjavítóval, ízfokozóval gyártott szav. ideje 2-3 hét, hűtőben is.

Keresd az igazit!

2012. febr. 19. 16:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

ha már lógatni nem is tudod a kolbászodat, de hideg hely rendelkezésre áll, akkor zsírpapírba,pergamenpapírba csomagolva tartsd, az szellőzik és nem fülled be.

neylon, alufólia nem jó!!

zsírpapírt is láttam már boltban, de inkább sütőpapírnak

becézik mostanában.

2012. febr. 19. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha panelban laksz, rakd a hűtőbe, de igyekezzetek megenni, mert ott is gyorsan károsodik.

Ha kertes ház, akkor (ahogy írták is) kamrában, padláson szegre akasztva olyan helyre, ahol jár a levegő.

2012. febr. 19. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!