Sajtos roló készítése?
Sajtos rolót készítek hétvégén. A recept Olympia sajtot ír, ha nem kapok mivel helyettesíthetném ami hasonló? Valamint nincs roló sütőm, ezért a fólia tekerket fogom átfóliázni és azon sütöm meg a tésztát, de mennyi tésztát tekerjek fel rá és hogyan? Kicsit összeérjen a tészta ahogy tekerem? És kb. milyen széles csík legyen? A recept az alábbi:
naaa:) ne hergeljetek, nekem is van itthon hozzá minden. azt hiszem délután nekiállok:))
nektek is szép hétvégét, a sok strapa utána pedig kedves kérdező, jó pihenést.
üdv.
:):)készitsd el nem fogod megbànni!
szép hétvégét!
Húú hát köszönöm szépen! És örülök, hogy sikere van. Én holnap állok neki. Annyi hogy Olimpya sajtot nem kaptam. Vettem helyette natúr tömlős sajtot. Mi a véleményetek, bele merjem tenni vagy inkább ne? Van egy másik verzó is. Ez pedig az alábbi:
Kérlek írjátok meg mi a véleménytek? Köszönöm mindenkinek a segítséget, jó tanácsot! Szép hétvégét nektek is!
Szia! jó reggelt:) én is az andi-féle krémet csináltam, mert azt már ismerem, és olcsóbb is, mint a nosaltys recept.
persze én nem fakanányélre tekerem a tésztát, hanem az általam eszkábált fóliás tekercsekre.
nagyon guszta és finom lett.
Neked is sok sikert, biztosan tuti lesz:)
igen egy folpackos fóliatartó papírt a férjem 3 felé vágott.kb 10 centisek. de nekem már meg van a 12 :)
tényleg csavard dupla fóliába, az lukaknál behajtva.
ha nincs annyid, akkor lassan fog menni, mert egy leveles
tésztából kb 3 x 12 lesz.
addig szerezz be gyorsan szomszédtól, rokontól. a fakanál nem jó, nagyon szűk kis rolók lesznek. mininek elmegy, de gondolom nem azt akarsz.
mégegyszer sok sikert, és majd írd meg milyen lett.
üdv.
Szia, most nyitottam ki a gépet, és olvaslak:) ha még nem késő, akkor mondom, hogy előmelegített forró sütőbe tedd, és kb 10 perc alatt meg is van. gyorsan le tudod szedni "sámfáról" de 1-2 percig hűljön, mert a tészta a melegre ellágyul nagyon.
persze, tojással kend le, mert úgy szép. és a betöltést is teljesen kihűlt rolókba tedd, mert melegen olvadna a krém.
nekem hagyományos gázsütőm van, de nem szokott vele propléma lenni. virslis rolót gyakrabban csinálok, az is nagyon fini.
pusz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!