S. O. S! Pörkölt készítése?
Figyelt kérdés
mielőtt azt mondanátok TUDOK főzni, de jönnek a rokonok és pörköltet gondoltam nokedlivel. és a kérdésem az lenne hogy ti hogyan készítitek a pörkölt húst? nekem nem szokott olyan sűrű szaftja lenni hanem olyan tulajdonképpen víz , tehát nagyon nincs szaftja és olyat szeretnék csinálni hogy jó sűrű szaftja legyen. hogy azt hogyan lehet? köszönöm2012. febr. 25. 16:06
1/26 A kérdező kommentje:
esetleg valami leves is jó lenne hozzá. vmi ötlet, tanács? köszönöm
2012. febr. 25. 16:06
2/26 A kérdező kommentje:
vagy valami más ötlet (étel) is érdekel, nem muszáj pörkölt nokedlivel csak én gondoltam de lehet hogy majd a ti ötleteitek alapján mást csinálok. még nem tudom éppen ezért várom a ti ötleteiteket.
2012. febr. 25. 16:08
3/26 anonim válasza:
jó sok hagymával csináld, és rakj bele paradicsomot is.
4/26 anonim válasza:
A lényeg a vöröshagyma! Minél többet bele és ne öntsd fel hosszú lére. A zöldpaprika, paradicsom is sűríti.
5/26 A kérdező kommentje:
sűrített paradicsom jó? és abból mennyit?
2012. febr. 25. 16:11
6/26 A kérdező kommentje:
bocsi de mi az a hosszú lé? ne tegyek bele annyit vizet? és az nem baj ha nem lepi el?
2012. febr. 25. 16:12
7/26 anonim válasza:
Tárkonyos csirke ragú leves.
A pörkölt jó ötlet : Ezeket előtte való nap is megcsinálhatod .
A pörköltet mindig csak annyi vízzel enged fel ami éppen el lepi a húst . Lassan főzd és amikor kell akkor potold a levét...Hogy ízesebb legyen tehetsz alá lecsót..
8/26 A kérdező kommentje:
a leves jó ötlet de azt hogyan kell csinálni? illetve én valami sokkal egyszerűbb levest szeretnék.
2012. febr. 25. 16:16
9/26 anonim válasza:
Töltött csirke comb , hagymás tört burgonya , francia saláta ,gulyás leves, zeller krém leves,
Egészben sült tarja , keleti modon pácolt oldalas és csirke szárny sütve , majonézes káposzta saláta, stak burgonya,
Igazábol én nem nagyon pepecselnék nagy dolgokkal, házi hamburgert ,és tortilla tekercseket csinálnák,ezek elég laktatoak ,és szerintem jót tesz néha 1 kis változatoság..
10/26 anonim válasza:
Akkor lesz sűrű a szaft, ha a hagymát, amikor dinszteled, felöntöd egy kis vízzel, és megvárod, míg elfő a víz, ezt 2-3-szor meg kell ismételni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!