Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pörköltbe kell-e tenni...

A pörköltbe kell-e tenni lisztet és rántást?

Figyelt kérdés

2012. febr. 21. 14:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem !!!!
2012. febr. 21. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/21 A kérdező kommentje:
Biztos ? Mert anyukám azt mondta hogy kell.
2012. febr. 21. 14:52
 3/21 anonim ***** válasza:
78%
Hagymát üvegesre párolsz egy kevés zsiradékban, majd hozzárakod a húst, amit addig pirítasz amíg minden oldala fehér nem lesz. Szórsz rá egy kevés paprikát és felöntöd vízzel. Nem kell bele liszt.
2012. febr. 21. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell.

Amúgy milyen pörköltet csinálsz?

2012. febr. 21. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát az nem tudom milyen pörkölt, amibe rántást tesznek. :-O

Én is megerősítem, hogy NEM KELL BELE!

2012. febr. 21. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/21 A kérdező kommentje:
Vettem csirkemell filét, van fűszer, hagyma, só, bors, meg liszt. Még sose csináltam ilyet, azért kérdezem.
2012. febr. 21. 15:00
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha libazsírban készíted sok hagymával, 1-1 paprika és paradicsommal, jó sűrű szaftra lefőzöd, akkor fölösleges. Gyerekkoromban a csirkpaprikást anyukám is lisztes tejfölös habarással készítette.
2012. febr. 21. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/21 anonim ***** válasza:
79%

Lehet lisztet tenni . Ezt akkor szokták amikor már majd nem kész a pörkölt elég puha hús és nem elég sürü a szaft .

Ilyenkor a pörkölt zsirjára szornak kevés lisztet ,és hagyják ,hogy bele főljön nem szabad kevergetni mert csomos lesz . kb 4-5 percig lassú tüzőn kell hogy forrjon .

2012. febr. 21. 15:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/21 anonim ***** válasza:
75%
akkor az paprikás és nem pörkölt. Az utóbbiba tuti nem kell sem rántás sem habarás. Ha paprikást csinálsz, akkor abba lehet kis lisztet keverni a tejfölbe (de én ebbe sem mindig teszek - attól függ milyen sűrű a szaft).
2012. febr. 21. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam már olyat, hogy valaki liszttel sűríti a pörköltet, de a jó pörkölt a sok hagymától és a pirospaprikától lesz jó sűrű és szaftos! A rántást végképp nem értem.
2012. febr. 21. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!