Hogy csináljátok a rántást és a habarást, hogy ne legyen csomós?
Figyelt kérdés
Illetve,hogy ha csinálok főzeléket az tényleg főzelék legyen?Ne leves.2011. aug. 4. 12:59
1/2 anonim válasza:
-kis habverővel kell elkeverni a lisztet
-ellentétes hőmérsékletű folyadékkal hígítani előbb, csak azután lehet belekeverni az egészbe
(pl.tejfölös habarást forró főzelék levével engedd fel. forró rántást pedig hideg vízzel)
-ha sűrűbbre szeretnéd, akkor több liszttel készítsd, vagy helyettesítheted étkezési keményítővel
2/2 anonim válasza:
Az első válasz ha mégsem jönne be, akkor botmixerrel.
Ha nem elég sűrű, főttburgonyával hozzáturmixolva.
Én általában több rántást készitek, a maradékot elteszem a hűtőbe későbbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!