Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csináljátok a rántást és...

Hogy csináljátok a rántást és a habarást, hogy ne legyen csomós?

Figyelt kérdés
Illetve,hogy ha csinálok főzeléket az tényleg főzelék legyen?Ne leves.
2011. aug. 4. 12:59
 1/2 anonim ***** válasza:

-kis habverővel kell elkeverni a lisztet

-ellentétes hőmérsékletű folyadékkal hígítani előbb, csak azután lehet belekeverni az egészbe

(pl.tejfölös habarást forró főzelék levével engedd fel. forró rántást pedig hideg vízzel)

-ha sűrűbbre szeretnéd, akkor több liszttel készítsd, vagy helyettesítheted étkezési keményítővel

2011. aug. 4. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:

Az első válasz ha mégsem jönne be, akkor botmixerrel.

Ha nem elég sűrű, főttburgonyával hozzáturmixolva.

Én általában több rántást készitek, a maradékot elteszem a hűtőbe későbbre.

2011. aug. 4. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!