Hogy bírják emberek megenni a kocsonyát?
Elnézést,bocsánatot kérek mindenkitől,a kérdező nevében is,hogy még soha életemben nem éheztem:)Tényleg sajnálom,úristen,úgy szégyellem magam,hogy most azonnal minden kaját kidobálok a hűtőből és büntetésből éhezni fogok:)(amúgy is fogyózni akartam,mert mostanában túl sokat ettem és Pocak Úr már kezd zavarni:)
Amúgy a sárgabarackot is imádtam régen,de egyszer megláttam,hogy az egyikbe belefészkelte magát valami bogárcsalád,ott voltak a petéi,na akkor egy jó ideig nem ettem sárgabarackot,annyira undorító volt.
A kocsonyának az állaga az amúgy tényleg érdekes.Volt,amikor megkívántam,de egyszerűen képtelen voltam megenni.Furcsa,hogy az a zselés izé hús ízű és nem édes.(a macskás voltam)
11:33-as: a válaszom a kérdezönek szól, és erre a mindatára vonatkozott:
"Ha az éhhalás küszöbén állnék, és csak konyocsát lehetne ennem, inkább meghalnék."
Ha tényleg ott lenne, hogy éhenhal, ha nem eszi meg a kocsonyát, akkor nem godnokodna ilyenen, hanem enne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!