Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy bírják emberek megenni a...

Hogy bírják emberek megenni a kocsonyát?

Figyelt kérdés
A létező leggusztustalanabb étel amit csak el tudok képzelni. Ha meglátom már hánynom kell komolyan. Ha az éhhalás küszöbén állnék, és csak konyocsát lehetne ennem, inkább meghalnék.
2012. jan. 23. 18:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
32%

Elnézést,bocsánatot kérek mindenkitől,a kérdező nevében is,hogy még soha életemben nem éheztem:)Tényleg sajnálom,úristen,úgy szégyellem magam,hogy most azonnal minden kaját kidobálok a hűtőből és büntetésből éhezni fogok:)(amúgy is fogyózni akartam,mert mostanában túl sokat ettem és Pocak Úr már kezd zavarni:)

Amúgy a sárgabarackot is imádtam régen,de egyszer megláttam,hogy az egyikbe belefészkelte magát valami bogárcsalád,ott voltak a petéi,na akkor egy jó ideig nem ettem sárgabarackot,annyira undorító volt.

A kocsonyának az állaga az amúgy tényleg érdekes.Volt,amikor megkívántam,de egyszerűen képtelen voltam megenni.Furcsa,hogy az a zselés izé hús ízű és nem édes.(a macskás voltam)

2012. jan. 24. 11:33
 22/25 anonim ***** válasza:

11:33-as: a válaszom a kérdezönek szól, és erre a mindatára vonatkozott:

"Ha az éhhalás küszöbén állnék, és csak konyocsát lehetne ennem, inkább meghalnék."

Ha tényleg ott lenne, hogy éhenhal, ha nem eszi meg a kocsonyát, akkor nem godnokodna ilyenen, hanem enne.

2012. jan. 24. 13:25
 23/25 anonim ***** válasza:
Ja:D Az éhenhalás már vészhelyzet.
2012. jan. 24. 17:54
 24/25 anonim ***** válasza:
Van ám libakocsonya is!!C És az sokkal- de sokkal finomabb!!!!
2012. jan. 28. 20:30
 25/25 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy nem főztél még jó húslevest! A kocsonya jó erős húsleves, hidegen.
2012. jan. 28. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!