A létező leggusztustalanabb étel amit csak el tudok képzelni. Ha meglátom már hánynom kell komolyan. Ha az éhhalás küszöbén állnék, és csak konyocsát lehetne ennem, inkább meghalnék.
Gratulálok Pista bá ez szép és biztos finom is. De hogy hozzá szoljak én a túrót tejfölt nem tudnám megenni de az a kocsonya ej….
2012. jan. 23. 19:20
12/25 anonim válasza:
A kocsonya tulajdonképpen húslevesjam, igaz? Vagy húsleveslekvár? Milyen lehet palacsintába töltve? ☺
2012. jan. 23. 19:24
13/25 anonim válasza:
Én azóta undorodok nagyon a kocsonyától,amióta a nagymamám kitette őket az előszobába télen hűlni(vagy nem tudom,mi célból) és arra nyitottam be,hogy ott zabálta a macska.Elég ocsmány volt.
2012. jan. 23. 20:16
14/25 anonim válasza:
Jó étvággyal... :-) Egyszerűen imádom, tél vége előtt biztosan lesz még egyszer nálunk.
2012. jan. 23. 21:00
15/25 anonim válasza:
Ne undorodj tőle!
A kocsonya nem más, mint húslé tányérba szedve néhány db. hússal, kihűlt állapotban.
Amikor még az udvarban kaptuk el a "kiskertben kapirgáló kendermagost", amit meg akartunk főzni, nem is tudtál belőle másfajta levest készíteni. Amikor a levesmaradék meghűlt a fazékban, ugyanilyen rezgő kocsonya volt az egész. Másnap elővetted a hűtőből, felforraltad és ismét ott gőzölgött az asztalon a finom húsleves!
2012. jan. 23. 21:36
16/25 anonim válasza:
én meg annnnnyira megenném ,mert csupa finom dolog van benne. De valahogy a kocsonya állagától engem is elkap a hányinger. Viszont érdekes, hogy a gyümizselét és kocsonyát meg tudom enni. De a kocsonyát nem, már többször próbáltam.
2012. jan. 23. 22:56
17/25 anonim válasza:
Nem szépségéről híres :D De nagyon finom.
2012. jan. 23. 23:19
18/25 doboszoli válasza:
Ha "undorodsz" tőle, ne edd! Ennyire egyszerű.
Nekem sem barátom a zöldborsó főzelék, de azért inkább megenném, mintsem éhen haljak.
2012. jan. 24. 05:42
19/25 anonim válasza:
Kiváncsi lennék arra, hogy ha tényleg az éhenhalás lenne a tét, akkor otthagynád-e? Ugyanis ilyet csak az mond, aki még soha sem éhezett.
2012. jan. 24. 08:04
20/25 menta34 válasza:
Az a bajod, hogy nem ettél még jó kocsonyát:)
Nálunk a kocsonya úgy készül, hogy habár ugyanúgy bele van főzve a láb, de van mellette rengeteg füstölt színhús is. Amikor kész a láb a kutyáé, ami a tányérba kerül az olyan mint a húsvéti sonka tökéletes húslevessel:) nyami! minden nap megenném:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!