Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy bírják emberek megenni a...

Hogy bírják emberek megenni a kocsonyát?

Figyelt kérdés
A létező leggusztustalanabb étel amit csak el tudok képzelni. Ha meglátom már hánynom kell komolyan. Ha az éhhalás küszöbén állnék, és csak konyocsát lehetne ennem, inkább meghalnék.
2012. jan. 23. 18:58
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
90%
Gratulálok Pista bá ez szép és biztos finom is. De hogy hozzá szoljak én a túrót tejfölt nem tudnám megenni de az a kocsonya ej….
2012. jan. 23. 19:20
 12/25 anonim ***** válasza:
88%
A kocsonya tulajdonképpen húslevesjam, igaz? Vagy húsleveslekvár? Milyen lehet palacsintába töltve? ☺
2012. jan. 23. 19:24
 13/25 anonim ***** válasza:
Én azóta undorodok nagyon a kocsonyától,amióta a nagymamám kitette őket az előszobába télen hűlni(vagy nem tudom,mi célból) és arra nyitottam be,hogy ott zabálta a macska.Elég ocsmány volt.
2012. jan. 23. 20:16
 14/25 anonim ***** válasza:
Jó étvággyal... :-) Egyszerűen imádom, tél vége előtt biztosan lesz még egyszer nálunk.
2012. jan. 23. 21:00
 15/25 anonim ***** válasza:
88%

Ne undorodj tőle!

A kocsonya nem más, mint húslé tányérba szedve néhány db. hússal, kihűlt állapotban.

Amikor még az udvarban kaptuk el a "kiskertben kapirgáló kendermagost", amit meg akartunk főzni, nem is tudtál belőle másfajta levest készíteni. Amikor a levesmaradék meghűlt a fazékban, ugyanilyen rezgő kocsonya volt az egész. Másnap elővetted a hűtőből, felforraltad és ismét ott gőzölgött az asztalon a finom húsleves!

2012. jan. 23. 21:36
 16/25 anonim ***** válasza:
én meg annnnnyira megenném ,mert csupa finom dolog van benne. De valahogy a kocsonya állagától engem is elkap a hányinger. Viszont érdekes, hogy a gyümizselét és kocsonyát meg tudom enni. De a kocsonyát nem, már többször próbáltam.
2012. jan. 23. 22:56
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem szépségéről híres :D De nagyon finom.
2012. jan. 23. 23:19
 18/25 doboszoli ***** válasza:
58%

Ha "undorodsz" tőle, ne edd! Ennyire egyszerű.

Nekem sem barátom a zöldborsó főzelék, de azért inkább megenném, mintsem éhen haljak.

2012. jan. 24. 05:42
 19/25 anonim ***** válasza:
Kiváncsi lennék arra, hogy ha tényleg az éhenhalás lenne a tét, akkor otthagynád-e? Ugyanis ilyet csak az mond, aki még soha sem éhezett.
2012. jan. 24. 08:04
 20/25 menta34 ***** válasza:

Az a bajod, hogy nem ettél még jó kocsonyát:)

Nálunk a kocsonya úgy készül, hogy habár ugyanúgy bele van főzve a láb, de van mellette rengeteg füstölt színhús is. Amikor kész a láb a kutyáé, ami a tányérba kerül az olyan mint a húsvéti sonka tökéletes húslevessel:) nyami! minden nap megenném:)

2012. jan. 24. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!