Csak csontokból és vízből lehet kocsonyát főzni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 19:43
1/4 anonim válasza:
Csontos húsokból. malac farok,köröm, csülök, malac füle .. + Víz..
2/4 anonim válasza:
Csontból és vízből nehéz lesz.
Vegyél liba- vagy kacsa-szárnyközepet. Kb. 300.- Ft-ért kapsz 4-5 db-ot. Felpucolod, kettévágod = 3-4 tányér jó kocsonyád lesz belőle.
3/4 anonim válasza:
NEM a CSONT a lényeg /abból csontenyv lesz/, hanem a bőr, abból fő ki a kocsonyásító anyag +hagyma+fokhagyma.
4/4 anonim válasza:
A kocsonya leve valóban a bőrtől fog enyves, kocsonyás lenni. De nem árt, ha a kocsonyában van egy kis harapni-való is. Ha sokadika van csülökre és egyebekre, ezért írtam, hogy olcsóbb a baromfi-szárnyközép, azon van bőr is és ennivaló is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!