Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csak csontokból és vízből...

Csak csontokból és vízből lehet kocsonyát főzni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Csontos húsokból. malac farok,köröm, csülök, malac füle .. + Víz..
2012. jan. 12. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Csontból és vízből nehéz lesz.

Vegyél liba- vagy kacsa-szárnyközepet. Kb. 300.- Ft-ért kapsz 4-5 db-ot. Felpucolod, kettévágod = 3-4 tányér jó kocsonyád lesz belőle.

2012. jan. 12. 19:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
NEM a CSONT a lényeg /abból csontenyv lesz/, hanem a bőr, abból fő ki a kocsonyásító anyag +hagyma+fokhagyma.
2012. jan. 12. 20:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
A kocsonya leve valóban a bőrtől fog enyves, kocsonyás lenni. De nem árt, ha a kocsonyában van egy kis harapni-való is. Ha sokadika van csülökre és egyebekre, ezért írtam, hogy olcsóbb a baromfi-szárnyközép, azon van bőr is és ennivaló is.
2012. jan. 12. 21:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!