Kint hagytam a kocsonyát éjjelre az erkélyen és jégdarabok lettek benne. Ha újraforralom meg fog dermedni ismét?
Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 15:34
1/9 anonim válasza:
Csak a tetején, vagy benne is? Mert ha csak a tetején, úgy vidd be a szobába, és ha megolvadt rajta, csak egyszerűen öntsd le róla.
2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos az egészben van nem csak a tetején
2010. dec. 31. 15:39
3/9 anonim válasza:
Nem kell forrásig heviteni, csak majdnem. Ujra meg fog kocsonyásodni. Gondolj egy jó csont levesre. Az is kocsonyás lesz ujra és ujra - minden melegités után. Csak ne hagyd megint kinn.
4/9 A kérdező kommentje:
Összeöntöttem és tartalékon melegítem. Remélem jó lesz, mert nagyon finom lett.
2010. dec. 31. 16:00
5/9 anonim válasza:
ahogy megdermedt a tányérban, azonnal folpackozd le, és
nem foh megrepedni, vagy a kilógó husi kiszáradni.utána a hűtőbe.
ha nincs speizod, muszáj hűtőbe tenni, mert az erkélyen újra megfagy.
az én praktikám volt,mig nem lett speizom hogy betettem a hűtőbe két-három tányérral, arra tettünk kemény kartonpapírt, arra újra egy -két tányér kocsonyát és így
naggyából befért.
üdv és BÚÉK:)))
6/9 AnnAmbrus válasza:
Én a zsiradékot le szoktam kaparni a tetejéröl. Van valakinek receptje a kocsonya készítéséhez?
7/9 anonim válasza:
Én igy csinálom a kocsonyát. Veszek 3 db kis első körmöt, lehetőleg perzseltet. Ha nem az, akkor a Férjem gáz felett átperzseli. 2 db fület, 2 db orrot, ha nem kövér 1-2 farkat, egy 30 dkg bőrkét. Felteszem főni. Ha felforrt, lehabozom. Ha tiszta, teszek bele 20 szem egész borsot, l evőkanál sót, l leves kockát, és 20 gerezd fokhagymát, és kis fej hagymát. Ezeket nem kell megpucolni, a lé le lesz szürve. kb 4-5 órát főzöm. Ha szétmenősen puha, kicsit lehütöm a fazekat hideg vizben. Ha már meg tudom fogni, akkor tálkákba szedem a lét sürü szürőn át. A visszamaradt hus félét beleszedegetem a tányérokba. Persze a só miatt kóstolgatni kell főzés közben .A vége felé szoktam tenni bele frissen darált borsot, l kis kanál fokhagyma granulátumot.Egy éjszaka megalszik, reggel darálok rá borsot, piros paprikát. Férjem citrommal szereti. Van, aki szin hust is tesz bele, mi nem. Ha teszel bele, akkor is szükség van a bőrkés dolgokra a leve miatt.Van, aki füstöltet is tesz bele, én nem szeretem.
9/9 anonim válasza:
Ez igen! igy már nem tünik nehéznek. Köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!