Ki mit tesz a krumpli salátára? Főt krumplit,főt tojást szeretnék bele tenni. Ki mivel önti le vagy keveri össze? Tejföl,majonéz?
Figyelt kérdés
tegnap 17:53
1/5 anonim válasza:
Mi ecetesen is csináljuk. Amit te szeretnél azt majonézes krumplinak hívjuk. Minkettőt szeretjük.
2/5 anonim válasza:
Nálunk többféle variáció szokott lenni.
Egyrészt a hagyományor hagymás-ecetes, ünnepli alkalmakra szoktunk tojáskarikákat rétegezni a krumpliszeletekkel és nagyon vékonyra vágott hagymával, rétegenként tartárral ízesítve - ezt nem keverjük meg. Van, amikor a krumplit célkával retegezzük és majonézzel készítjük. Meg van, amikor a fött krumplit dresszinggel készített endívia vagy jégsalátával keverjük össze és sült szalonnapörccel tálaljuk, de ilyenkor melegen vagy langyosan.
3/5 A kérdező kommentje:
Mi is ecetesen csináljuk,és én azt az öntetet nem igen szeretem azért érdekelnek a tippek. Köszi
tegnap 18:47
4/5 anonim válasza:
Van a bécsi krumplisaláta alaplével és ecettel.
5/5 anonim válasza:
Én a krumplisalátában teszek krumplit, lila hagymát, csemege uborkát, almát, főtt tojást. Tartármártással öntöm le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!