Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szoktatok kocsonyát főzni?...

Szoktatok kocsonyát főzni? Szoktatok bele füstöltet is tenni?

Figyelt kérdés
Mi sem a füstöltet, sem a szinhust nem szeretjük benne.
2010. nov. 5. 19:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tanácsom: Ne tedd bele a füstöltet a tányérba, csak főzd bele a kocsonyába. Úgy is isteni
2010. nov. 5. 19:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem szeretjük a füstölt izt benne, de a husit igen.
2010. nov. 5. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Ez is egy olyan étel, amit mindenki másképpen szeret :=).

Nálunk a kocsonya víz+szemes bors+fokhagyma+só alapban főzött körmök + egy darab sima nyers comb, de pl. a sógorom kimondottan utálja, ha hús van a kocsonyában, náluk csak bőr kerül bele. Apukám ugyanúgy főzte mindig, mint én (tőle tanultam), de ő a tányérokba már félbevágott főtt tojásokat is tett, ezek szépen (és persze finoman :=) ) beledermedtek.

Egy volt kolléganőm még répákkal is bezöldségelte a kocsonyát, nekem ez az ízvilág már nem jött be, de sokan szeretik.

2010. nov. 5. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. nov. 6. 14:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Én sem szeretek benne semmi húst, sem zöldséget.Citrommal szoktam enni, a benne levő husi marad a fiúknak, magamnak külön csinálok olyat, amiben csak a leve van.
2010. nov. 25. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem is csinál egy két tányérral olyat anyukám amiben csak a lé van. A színhúst nem, de a füstölt csülök darabkákat szeretem benne. Ja és nem kérek bele se főtt tojást, se répát se más sallangot :)

Kinek a pap, kinek a paplan.

2010. nov. 25. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 doboszoli ***** válasza:

100% füstölt husiból készítem(köröm, bőr, csülök, tarja),

mert gyerekkoromban csak ezek álltak rendelkezésre farsang tájékán, és ezet az ízt várom.

Term. nem a gyorspácolt ízetlen gyáriból, hanem a saját, sóban 3 hétig érlelt, akácon füstölődött, jól kiáztatott húsokból.

Hús, víz, fokhagyma, héjas vöröshagyma, sz.bors, slussz.

Zöldség semmi.

Érdekes,mert pl. a káposztában, légyen az lucskos, vagy töltött a füstölt ízt nem tudom elviselni.

2010. nov. 26. 08:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!