Kocsonyaba kell tenni sot vagy egyaltalan nem szabad fozeskor? Most szeretnek eloszor fozni kocsonyat.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Több, mint 40 éve fözök kocsonyát, eddig mindig sóval, és rendesen megdermedt minden esetben.
Só nélkül nem lesz ehetö, mert ha kész, akkor már hiába sózod, hogy is tudna beleszívódni a sósabb iz - föként a húsfélékbe?
(Ezt csak egy okoskodó valaki irta itt, hogy só nélkül kell fözni, de ha elolvasod atöbbi hozzászólást, akkor látod, hogy a többség tudja, hogy só nélkül nem is érdemes elezden, mert ehetetlen lesz.)
Csak annyi a fontos, hogy csontos és börös húsféléket használj, mert azokból oldodik ki a zselatin, amitölr megkocsonyásodik.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Nem véletlenül kell a láb és a köröm a kocsonyfőzéséhez.
Bőr és porc, ettől lesz jó!
huhhh! koszi a gyors valaszokat kedves haziasszonyok!
szerintem sem lenne jo so nelkul.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
só mindenképpen kell bele, és fokhagyma!
egyébként én nem teszek bele körmöt meg ilyesmit, mert nem szeretem a szőrös-börkés dolgokat a kocsonyában. ezért én mindig veszek másfél kiló bőrkét olcsó pénzért , és hozzá teszek marhahúst, vagy sertés szívet, nyelvet, esetleg egy hátsó csülköt. ha megfőtt, a bőrke megy a macskáknak,...a tányérokba csak a főtt hús kerül, meg főtt répa és keménytojás karikák hogy dekoratívak legyen, és erre merem rá a zsírtalanított levet, hogy szép tiszta legyen a felszíne,...utálom amikor a zsír a tetején karimában kiütközik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!