Ha születésnapra rendelek egy egyedi tortát nem kevés pénzért, de egyáltalán nem olyan lett, mint amilyenre kértem, attól még köteles vagyok kifizetni?
Lehet rossz kategóriában tettem fel a kérdést, de nagyon ideges vagyok... kifizettem a tortát, mert nem volt idő másikat rendelni/venni, de nagyon csalódott voltam....
Barátomnak rendeltem egy egyedi tortát (csokitorta, de tele indákkal, levelekkel, fatörzzsel, egy-két virággal - botanikus a lelkem), de ehelyett egy sima csokitortát kaptam, amire csak pár marcipáninda volt "ráb*szva", meg a szélére kb. 6 marcipánlevél...... iszonyatos csalódás volt.... :( 8000 Ft-ot fizettem érte, jobbat vártam volna egy ilyen régi cukrászdától.... ott helyben kb. nem is tudtam semmit se mondani, annyira meg voltam lepődve........ :( Kifizettem, és eljöttem... majdnem sírtam, annyira ideges voltam. Nem is értem miért nem álltam le panaszkodni, lehet ki se kellett volna fizetnem!!! Csak már nem volt időm elszaladni másikért... :(
Ti mit tettetek volna a helyemben??
Én csakis azzal a személlyel hadakoznék a helyedben, akivel megállapodtál. ha még nem késő hívd fel vagy menj vissza és reklamálj.
én el sem hoztam volna, ott helyben kellett volna kiverni a balhét.
az illető biztos felvette a rendelést, aztán leadta, tojt rá, hogy milyen lesz a végeredmény.
megértem az elkeseredésedet, én is legszívesebben a képébe törölném az elcseszett tortát.
Sajnos, erre vonatkozik a "pénztártól való távozás után reklamáció nincs". Ott helyben kellett volna mondani, így utólag már nem tehetsz semmit, csak tanulsz a hibádból és többet nem rendelsz ott.
Egyébként hasonló eset volt velünk, de kicsit más. Mi temetési koszorút rendeltünk, kérdeztem a virágost, hogy biztos meg tudja-e csinálni a készleten lévő virágokból, ígéretet kaptam, hogy persze, kész lesz. Kész is volt másnapra, de elhervadt, nyamvadt Szekfűk voltak rajta. A temetés előtt még a férjem rohant a másik városban lévő virágüzletbe, hogy ki tudjuk cserélni a virágokat. Nekünk még időnk sem volt reklamálni, de egy életre megtanultam a leckét. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!