Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha születésnapra rendelek egy...

Ha születésnapra rendelek egy egyedi tortát nem kevés pénzért, de egyáltalán nem olyan lett, mint amilyenre kértem, attól még köteles vagyok kifizetni?

Figyelt kérdés

Lehet rossz kategóriában tettem fel a kérdést, de nagyon ideges vagyok... kifizettem a tortát, mert nem volt idő másikat rendelni/venni, de nagyon csalódott voltam....

Barátomnak rendeltem egy egyedi tortát (csokitorta, de tele indákkal, levelekkel, fatörzzsel, egy-két virággal - botanikus a lelkem), de ehelyett egy sima csokitortát kaptam, amire csak pár marcipáninda volt "ráb*szva", meg a szélére kb. 6 marcipánlevél...... iszonyatos csalódás volt.... :( 8000 Ft-ot fizettem érte, jobbat vártam volna egy ilyen régi cukrászdától.... ott helyben kb. nem is tudtam semmit se mondani, annyira meg voltam lepődve........ :( Kifizettem, és eljöttem... majdnem sírtam, annyira ideges voltam. Nem is értem miért nem álltam le panaszkodni, lehet ki se kellett volna fizetnem!!! Csak már nem volt időm elszaladni másikért... :(

Ti mit tettetek volna a helyemben??

2011. okt. 26. 17:39
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nagyon durva mindkét eset... csak ha az ember örömet akar szerezni valakinek, és elég sokat fizet érte, valamint biztosítják, hogy igen-igen olyan lesz, mekkora pofon már, ha közel se olyan.... :(

Nem tudom le lehet-e írni a nevet, vagy sem, a VIII. kerület Somogyi Béla utcában van...

2011. okt. 27. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!