Mit szóltok hozzá, hogy ennyire nem tudnak az emberek főzni/sütni?
Középkorú nők nem tudják a helyes választ. 20 éves vagyok és el sem tudtam volna képzelni, hogy valaki ezeket nem tudja. Nagyon meglepődtem, és elszomorodtam.
http://www.youtube.com/watch?v=Kkuacwksbws&feature=player_em..
Ezeket még én is tudom, 16 éves létemre.
Szomorú de annó rá voltak szoruva az emberek h megtanulják ma meg már csak az tanulja meg aki akarja. Szomoru az biztos. én mondjuk már 9 évesen a konyhában lábatlankodtam de pl van ismerosom ot apszolut hidegen hagyja.
22
Ez a szülőkön is múlik. Vagy már anyuka is messze elkerülte a konyhát, vagy inkább rabszolga akart lenni és mártír módjára mindent egyedül készített el.
Mondjuk az idősebb nőkön én is csodálkoztam.
Bár szerintem ahhoz nem kell tudni főzni, hogy tudja az ember a székely- és a töltött káposzta között a különbséget. Tehát nem hogy lusták voltak a bejátszott emberek, hanem primkók. Egyszerűen nem hiszem el, hogy egész életükben nem találkoztak ezekkel az ételekkel.
Én már általános iskolában tudtam az alapokat (pörkölt, habarás, rántás, stb.). Nem hiszem, hogy olyan nagy faxni lenne.
A kérdésre válaszolva én vérlázítónak tartom! És az még hagyján, hogy nem tudják még az alapokat sem, de még büszkék is rá. Mondjuk ezek után nem akarom hallgatni a szegénységről szóló síránkozásukat az ilyeneknek, mert mint tudjuk, a főzés a legolcsóbb mulatság. :)
Jó, hogy írt ide pár fiatal is, akik tudnak főzni. :)
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!