Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy készíted a sült húst,...

Hogy készíted a sült húst, hogy ne száraz tapló legyen, hanem omlós, szaftos, de mégis jól átsült husi?

Figyelt kérdés
Írd le milyen húsból, klopfolod vagy nem, mivel fűszerezed, fóliát mikor teszel rá vagy nem, vizet teszel-e alá, zsírt teszel-e alá, hány percig sütöd stb. Köszi a recepteket! :)
2011. szept. 27. 09:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
mi is úgy csináljuk mint a 12:48-as :)
2011. szept. 27. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Én általában sót, fokhagymát és némi borsot használok, meg van hogy szelek mellé vöröshagymát, mert szeretjük megsütve. Ha pácolom akkor mustárral és borssal kenem be és éjjelre hűtőben pihen, vagy olaj+bors+fokhagyma esetleg még ebbe pici mustár vagy kecsap és a besózott husikat ebbe pihentetem egy éjjelre. Van mikor remekül sikerül, de van mikor elég száraz, pedig teszek alá kis vizet, némi zsiradékot vagy olajat és fóliát félidőig.
2011. szept. 28. 09:09
 13/14 Crazy Niggah válasza:
0%
én egy kis mákos tejbelecsóval szoktam átitatni, esetleg sütés közben hozzáadok egy kis filipityi mogyorót..
2011. okt. 13. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 A kérdező kommentje:
Hú de kva vicces valaki... ezért kár volt írnod. Gondolom még alaposan kiskorú vagy!
2011. okt. 13. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!