Hogy készítsem el a brassóit, hogy szaftos maradjon a hús?
Figyelt kérdés
Mindig úgy szoktam hogy először saját levében párolom a húst,ha megpuhult,akkor átpirítom,de így sohasem marad szaftos.Nagyon régen ettem vendégségben szaftos brassóit,és az igazán finom volt.Olyat szeretnék én is készíteni valahogy.2011. szept. 9. 00:46
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Megírnád a titkot?
2011. szept. 9. 00:49
3/12 anonim válasza:
Én előbb pirítom, aztán öntök rá vizet és csak nagyjából hagyom h az elpárologjon
4/12 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem lehet előbb pirítani,mert rögtön levet enged.
2011. szept. 9. 01:11
5/12 anonim válasza:
Igen, de a brassóinak nem az a lényege, h pirult legyen. Ám azt is csinálhatod, ha minden áron ezt szeretnéd, h megpirítod ahogy szoktad és utána öntesz rá egy max fél dl vizet és azt is befűszerezed kicsit és megvárod h nagyjából elpárologjon.
7/12 anonim válasza:
JA jó, de nincs olyan brassói recept ami kihagyná a hagymát, ezért nem emeltem ki, gondoltam rakott bele, de ha nem akkor igen: hagyma!
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi!És hagymán kezdem párolni,vagy hogyan?
2011. szept. 9. 01:24
9/12 anonim válasza:
megfonnyasztod a hagymacseket és rá a húst, mint a pörköltnél.
10/12 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm szépen!Legközelebb így fogom csinálni az biztos.Nem gondoltam hogy kell bele v.hagyma is,csak f.hagymát tettem.
2011. szept. 9. 01:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!