Gyakorlott háziasszonyok segítenének a menü összeállításában?
9 napig kell reggelivel és ebéddel ellátnom 7 felnőtt férfit, akik nálunk fognak dolgozni. Már kigondoltam, hogy szerintem mi lenne a jó, Ti mit gondoltok róla?
1.nap
Reggeli: Főtt virsli
Ebéd: Tarhonyáshús
2.nap
Reggeli: Melegszendvics
Ebéd: Sült oldalas, sült krumpli
3.nap
Reggeli: Tükörtojás, sült szalonna
Ebéd: Sertéspörkölt tésztával
4.nap
Reggeli: Füstölt-főtt sonka, főtt tojás
Ebéd: Rakott krumpli
5.nap
Ebéd: Rakott zöldbab
6.nap
Reggeli: Melegszendvics
Ebéd: Rántott hús, kukoricás rizs
7.nap
Reggeli: Tükörtojás, sült szalonna
Ebéd: Fasirt, krumplipüré
8.nap
Reggeli: Füstölt-főtt sonka, főtt tojás
Ebéd: Gombapörkölt tésztával
9.nap
Ebéd: Székelykáposzta
Ezen felül természetesen lenne mindenhez kenyér, káposzta saláta, párolt vöröskáposzta, ecetes uborka, ketchup, mustár, majonéz.
Szerintetek ezek megfelelő étkezések lennének? Ha esetleg van jobb ötletetek, szívesen várom.
Valamint érdekelne, hogy ennyi embernek mennyi üdítővel és alkohollal (és milyennel?) készüljek?
Mindenki ingyen vállalja a segítséget, tehát szeretném, ha maximálisan meg lennének elégedve az ellátással. :-)
Előre is köszönöm a válaszokat!
szerintem ugy jó ahogy van
ha nagyon kedvükben akarsz járni,süthetsz egyszer pogácsát,egyszer valami édeset is
és kávéról ne felejtkezz el,sok embernek fontosabb a meleg kávé mitn a kaja...
Nagyjából jó,de én gombapörkölt helyett inkább valami mást készítenék. Pl. paprikáskrumplit kolbásszal,vagy paradicsomos húsgombócot.
Melegszendvics helyett esetleg lecsót.( Kevesebb munka)
Arra vigyázz,hogy valaki NE jelentsen fel az APEH-nél,mert megbüntethetnek feketemunkások alkalmazásáért. Akkor is,ha a segítők rokonok.
Szerintem így jó, ahogy van.
Nem mehetek én is? :p
Tényleg sok a tojás :-)
A leves tényleg fontos lenne? Azt hittem a férfiak nem szeretik.
A rakott zöldbabra és a gombapörköltre rákérdeznék náluk. Nem biztos, hogy mindenki szereti. Azonkívül reggeli után lehet, hogy elfogadnak egy csésze teát. Pálinkát szeretik a kétkezi munkások, de elég valami hétköznapi fajta.
Ha a melót csak kapun belül végzik, az utcán sem állvány, sem betonkeverő!!! nincs, és a kapu be van csukva!!! az ellenőrök nem mehetnek be engedély nélkül, hiába tesz akárki akármilyen feljelentést.
A leves jó ötlet. Az egyszerű munkás-emberek azokhoz a kajákhoz vannak szokva, amivel meg tudják tömni a gyomrukat és kalóriát is ad a nehéz fizikai munkavégzéshez. Szerintem alapjaiban jó a terved.
Ezek elég tartalmas és változatos ételek. Maximum, amikor a rakott krumplit csinálod főzhetsz mellé egy gulyáslevest, de nem kell szerintem minden napra ezekhez az ételekhez.
Egy apró javaslat, a gombapörkölt utáni nap ne a székelykáposzta jöjjön, mert jól megkínzod vele a fiúkat. :) Azt tedd át egy másik napra.
Lesz kávé és tea is, ezt elfelejtettem írni. Akkor valószínűleg főzök levest is, az első két nap után úgyis kiderül, hogy szükség van-e rá.
Ha nagyon sütögetős kedvemben leszek, akkor csinálok palacsintát és lángost is valamelyik nap, ezt a kettőt általában mindenki szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!