Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyakorlott háziasszonyok...

Gyakorlott háziasszonyok segítenének a menü összeállításában?

Figyelt kérdés

9 napig kell reggelivel és ebéddel ellátnom 7 felnőtt férfit, akik nálunk fognak dolgozni. Már kigondoltam, hogy szerintem mi lenne a jó, Ti mit gondoltok róla?

1.nap

Reggeli: Főtt virsli

Ebéd: Tarhonyáshús

2.nap

Reggeli: Melegszendvics

Ebéd: Sült oldalas, sült krumpli

3.nap

Reggeli: Tükörtojás, sült szalonna

Ebéd: Sertéspörkölt tésztával

4.nap

Reggeli: Füstölt-főtt sonka, főtt tojás

Ebéd: Rakott krumpli

5.nap

Ebéd: Rakott zöldbab

6.nap

Reggeli: Melegszendvics

Ebéd: Rántott hús, kukoricás rizs

7.nap

Reggeli: Tükörtojás, sült szalonna

Ebéd: Fasirt, krumplipüré

8.nap

Reggeli: Füstölt-főtt sonka, főtt tojás

Ebéd: Gombapörkölt tésztával

9.nap

Ebéd: Székelykáposzta

Ezen felül természetesen lenne mindenhez kenyér, káposzta saláta, párolt vöröskáposzta, ecetes uborka, ketchup, mustár, majonéz.

Szerintetek ezek megfelelő étkezések lennének? Ha esetleg van jobb ötletetek, szívesen várom.

Valamint érdekelne, hogy ennyi embernek mennyi üdítővel és alkohollal (és milyennel?) készüljek?

Mindenki ingyen vállalja a segítséget, tehát szeretném, ha maximálisan meg lennének elégedve az ellátással. :-)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. márc. 7. 18:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
87%
hát én ezzel meglennék elégedve, maximálison felül, nagyon jókat találtál ki
2011. márc. 7. 18:44
 2/21 anonim ***** válasza:
81%

szerintem ugy jó ahogy van

ha nagyon kedvükben akarsz járni,süthetsz egyszer pogácsát,egyszer valami édeset is

és kávéról ne felejtkezz el,sok embernek fontosabb a meleg kávé mitn a kaja...

2011. márc. 7. 18:44
 3/21 anonim ***** válasza:
86%
Én főznék leveseket is. Meglátásom szerint elég sok a tojás az étrendben.
2011. márc. 7. 18:45
 4/21 anonim ***** válasza:
87%

Nagyjából jó,de én gombapörkölt helyett inkább valami mást készítenék. Pl. paprikáskrumplit kolbásszal,vagy paradicsomos húsgombócot.

Melegszendvics helyett esetleg lecsót.( Kevesebb munka)

Arra vigyázz,hogy valaki NE jelentsen fel az APEH-nél,mert megbüntethetnek feketemunkások alkalmazásáért. Akkor is,ha a segítők rokonok.

2011. márc. 7. 18:49
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem így jó, ahogy van.

Nem mehetek én is? :p

2011. márc. 7. 18:55
 6/21 A kérdező kommentje:

Tényleg sok a tojás :-)

A leves tényleg fontos lenne? Azt hittem a férfiak nem szeretik.

2011. márc. 7. 18:57
 7/21 anonim ***** válasza:
80%

A rakott zöldbabra és a gombapörköltre rákérdeznék náluk. Nem biztos, hogy mindenki szereti. Azonkívül reggeli után lehet, hogy elfogadnak egy csésze teát. Pálinkát szeretik a kétkezi munkások, de elég valami hétköznapi fajta.

Ha a melót csak kapun belül végzik, az utcán sem állvány, sem betonkeverő!!! nincs, és a kapu be van csukva!!! az ellenőrök nem mehetnek be engedély nélkül, hiába tesz akárki akármilyen feljelentést.

A leves jó ötlet. Az egyszerű munkás-emberek azokhoz a kajákhoz vannak szokva, amivel meg tudják tömni a gyomrukat és kalóriát is ad a nehéz fizikai munkavégzéshez. Szerintem alapjaiban jó a terved.

2011. márc. 7. 18:59
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam a levest. Az én páromnak mindegy, hogy mi a második fogás, ha van leves, lehetőleg jó sok.
2011. márc. 7. 19:00
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezek elég tartalmas és változatos ételek. Maximum, amikor a rakott krumplit csinálod főzhetsz mellé egy gulyáslevest, de nem kell szerintem minden napra ezekhez az ételekhez.

Egy apró javaslat, a gombapörkölt utáni nap ne a székelykáposzta jöjjön, mert jól megkínzod vele a fiúkat. :) Azt tedd át egy másik napra.

2011. márc. 7. 19:05
 10/21 A kérdező kommentje:

Lesz kávé és tea is, ezt elfelejtettem írni. Akkor valószínűleg főzök levest is, az első két nap után úgyis kiderül, hogy szükség van-e rá.

Ha nagyon sütögetős kedvemben leszek, akkor csinálok palacsintát és lángost is valamelyik nap, ezt a kettőt általában mindenki szereti.

2011. márc. 7. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!