Háziasszonyok! Ti sem kívánjátok az általatok elkészített ételeket?
Én mindig úgy vagyok vele, hogy akkor amikor a többiek esznek sosem tudok velük enni, vagy csak egy kicsit.
Teljesen mindegy, hogy ebédre vagy vacsorára főzök, süteményt sütök. Betelek az illatokkal és nem kívánom az ételt.
Csak én vagyok vele így?
Én is így vagyok, pedig olyan gusztán sikerülnek a sütik (is). Ma se ettem semmit :S
14/L
:)
Ezt jó olvasni! Azt hittem csak én vagyok ilyen.
A család mindig azzal szokott viccelődni, hogy biztos azért nem eszek belőle, mert meg akarom mérgezni őket. :)
De szerencsére nem volt még panasz a főztömre.
Valóban jó más főztjét enni.
Köszönöm a válaszaitokat!
Várom más válaszát is!
Én ehetőt főzök! :)
Viccet félretéve: anyukám soha nem evett velünk, csak ugrált, kiszolgált. Én nagyon fontosnak tartom, hogy együtt egyen a család. Gyerekként is fontos lett volna, de anyukámnak az ugrálás fontosabb volt. Teríts meg mindenkinek, magadnak is, és ülj asztalhoz a többiekkel. Meglátod, megjön az étvágyad.
Én is így vagyok, amig gyerek voltam addig csodálkoztam, hogy anyu , hogy nem tud eni belőle, midngi annyit mondott: "én a szagokkal jól laktam"..
És aztán rájöttem, hogy én is így vagyok :) Nem esik annyira jól, annyira vágyom már én is arra, hogy készen előmbe tegynek valamit és azt olyan jó ízűen meg tudom enni :D
Ez tényleg így van...
Leginkább a húsos ételeknél jellemző a dolog, valahogy már nem tudom olyan jóízűen enni mikorra odakerülök, mint a többiek.
Még akkor sem, ha nem kóstolgatok főzés közben.
Ki érti ezt?! :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!