Mi az az édesség vagy étel amit gyerekkorodba nagyon szerettél de már nem kapható az üzletekben?
úúú meg a télifagyi az finom.... meg a macskanyelv...abbol is a régi
jajj meg a tejdropsz :P istenem azt még nagyon rég láttam és akkor ettem utoljára ---ááhh
igen volt Zsúr keksz, lehet, hogy az volt cukros? nem tudom... de a Tere-fere omlós keksz is nagy sláger volt.
pláááne, amikor kókuszosban is megjelent:)
Egy csomó minden megtalálható még ma is a boltokban, bár az is biztos, hogy nem olyan finom mint régen, de még vannak...
Télifagyi. Ha igazán isteni télifagyit akartok enni, akkor Békéscsabára kell jönnötök. Egészen nagy tölcsérben van és mennyeien habos a töltelék... Nyááámmmm!
tééényleg, a furék!! volt olyan sárga, középen piros csíkkal, azt hiszem rumos volt.jaj de rég volt, de igaz volt.valóban volt kakóporos is.
istenem, de öreg vagyok:)))
Ma 08:20
Nem öregebb vagy, csak előbb születtél. Erről meg nem tehetsz ugye.Öreg a Mátra!
A legfontosabbat kihagytam:
Gratulálok a kérdés kiírójának, szerzett nekem(ünk) pár kellemes percet!!
igen, én is gratulálok és örülök, hogy ilyen kedves válaszlókkal hozott össze a kérdés.
mindekinem üdvözletem.
-e-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!